CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 mars 2009

[ Dålig uppdatering ]

Ja, det har blivit lite dålig uppdatering de senaste dagarna nu när min egna dator för tillfället inte finns till hands. Kriss har ju iofs sin som jag använder flitigt, men det är ju inte lika kul! ;) Det har iallafall inte hänt mycket sen sist. Ingenting i stort sett. Dagarna rullar på och krämporna blir värre och värre... Nädå ska inte alls klaga! Jag njuter av graviditeten även om jag är klubbad om kvällarna. Men det är helt klart värt det! Snart har 24 veckor rusat förbi och vi är närmare slutet än början! Hampus härjar mest hela dagarna, så som det ska vara och allt känns lite lättare nu när det verkligen börjar bli vår!! ...och bara för att jag sa det med lite glädje så snöar det väl imorgon ;) Hoppas även att mina kära i Igge kan få smaka på våren snart!

Andra Avenyn är avklarad och nu väntar nog sängen känns det som!

Natti!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En vårrapport från Igge:
Den gula eller röda tulpanen under rumsfönstret i söder har kommit upp ca 3 cm. I morse var det första morgonen på månader som jag inte läste HT i ljussken, solen började lysa in strax efter 6. Visst kommer det mer snö men vi är på väg åt rätt håll.

Massa Kramar

Anonym sa...

Halloj!

Även om jag typ aldrig har tid att komma ut på msn nu förtiden så är jag en trogen läsare av din blogg ;-) Idag har vi haft otroligt fint vårväder här i Hudiket och jag svettades faktist utomhus för första gången på länge :) Så vi verkar vara på rätt väg även här i norr. Läste att du har lite krämpor, det är väl tyvärr sånt man får utstå som havande :) men som du själv sa så är det ju värt det i slutänden! Väldigt va fort tiden gått, man slutar aldrig att förundras över det! Ha det bäst så länge tills vi hörs igen! Krama min lille gudson så mycket!

//Faster