CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 november 2009

|| Status för tillfället

Har nu haft kontakt med sjukvårdsrådgivningen. Pratade med dem först runt kl9. Hon gav då ordinationer om Ipren och mycket vätska och att jag skulle hålla koll på tempen både innan och efter Ipren och vatten.  kl 12 ringde hon upp för återkoll.
Febern har inte sjunkit trots febernedsättande, kämpar med att få i honom vätska men han totalvägrar. Får hålla i honom och spruta in med en medicinspruta i munnen, fy fan va elak man känner sig! Men man blir ju så orolig att han ska böja torka ut. Dom gör ju det så fort dom små och då blir det allvarligt.
För tillfället ligger han på soffan (som han gjort hela dagen) och har precis somnat.  Ska låta honom sova en stund men måste väcka honom ganska snart och försöka få i honom mer vätska!
Älskade hjärta.

 DSC03078 DSC03079 Tidigare idag. Ser ungefär lika dant ut nu

2 kommentarer:

mamma sa...

Jag lider så med er alla. Hoppas att det är 3-dagars febern för då ska det ju ge med sej nu. Hoppas han börjar dricka så att ni får sova någorlunda i natt.

Massa Kramar

Emma sa...

Har ni hört med doktorn om det inte är svininfluensan? Med tanke på att han har runt 40grader i feber menar ja.. Det är ju just d man har då man har den flunsan :S uscha, lilla stackare :( Jobbigt att se sitt barn sjuk. Hoppas han mår bättre snart... Skickar i väg lite *krya-på-er-kramar*...