CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18 februari 2010

|| God morgon

Idag började vår dag kl 9:00.
Det kändes okej eftersom jag även i natt har fått springa upp och ner till både Hampus och Novalii…

Just nu sover Novalii igen trots att det bara var en timme sen vi klev upp. Har inte känt i hennes mun så vet inte om det ploppat upp något, men hon verkar inte sjuk.
Hampus sitter är bredvid och leker med massa bilar i sitt garage.

Själv sitter jag sitter och kikar på Ikea.se
Hampus sover ju fotfarande i spjälsäng. Vi har en sån som man kan ta bort ena sidan på så har inte känt något behov av att byta till en större innan eftersom han inte är ”instängd”.
Han trivs bra i sin säng.
Men nu börjar det bli dags för en ny!
Vi har ju bytt rum med honom så han har det större, men det är så dumt för en hel vägg tas upp av garderober, en annan tas upp av balkongdörr och fönster och den tredje har en dörröppning.
Det är ganska bra plats i rummet men mycket svårmöblerat så skulle vilja ha en halvhög säng så man kan fixa en tv-hörna eller något under för att vinna lite plats! Funderar på denna:

 

Det går att vända på de blå skivorna så man slipper den fula färgen, det är höga kanter så han ramlar inte ur, men den är så pass låg så han kan klättra ner själv och där under skulle man kunna fixa en mysig film hörna till honom eftersom han älskar att titta på film och därmed spara lite golv- och väggyta!

Det skulle vara något!

0 kommentarer: