CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

27 april 2008

[ Glad ]

Måste ju börja med dagens stoora nyhet... Idag tittade hampus första lilla tand upp! Hihi, va löjligt eg. men jag har varit jätteglad sen jag märkte det! Han har ju varit väldigt kinkig och rastlös de senaste dagarna, men jag har inte vågat "skylla" på tänder eftersom jag gjort det femtioelva gånger sedan han var 4 månader tror jag. Igår var jag där å kände i munnen, men ingenting... Men så i morse när han bet mig i fingret, då kände jag den, den lilla lilla tandsingen... :) Hehe! Ja, bättre sent än aldrig!


Igår hade vi en kanondag. Började på Kinnekulle Ring där de var gocart som stod på listan. Tyvärr kunde jag inte vara med och köra eftersom alla var tvungna att köra samtidigt, jag hade ju Hampus med. Men de va kul å kolla på ändå och K knep guldmedaljen ;) Grattis!

När de ståhejet var över begav vi oss in till skövde för lite shopping. De blev både de ena och det andra! blandannat: 3 par skor, några tröjor, en cardigan, nya Beauty tubes mascara från loréal (som alla pratar så gott om... så får se om den håller måttet ;)) mm.
Inget till Hampus denna gången! Bra gjort av mig. Nu var de min tur at fylla på garderoben. Hampe fick trotts allt 5st nya bodies för en vecka sen!
Efter stadsturen åkte vi och hälsade på K's mamma och blev bjudna på mat! Kycklingfilé. Mumsigt!

När vi kom hem deckade Hampe nästan på en gång.
Jag och K gick och la oss kl 22, och då hade vi även slumrat i soffan innan. Sov nästan oavbrutet från 22-08. Hampus vaknade och fick vällingflaskan en gång bara! underbart!

Nu håller vi på att tömma K's lägenhet. Flyttar in i den nya på onsdag. Ska bli kul!
Även om de inte är min lägenhet så känns de lite som att vi flyttar oxå efter som vi i stort sett bor här jämt. Men förhoppningsvis blir det flytt norrut för K framöver. Håller lilla tummen ;)

De var allt för nu...
Nu ska jag gå å borsta Hampes tand tror jag ;) Hehe, nejdå!

Sköt om er!

Kram å puss

2 kommentarer:

Ami sa...

Grattis K till medaljen! Vad härligt med tansingen, var lite orolig att jag skulle måsta köpa sådana där plasthistorier på markna´n i höst.

Önskar er en bra vecka.
Massor med kramar mamma/mommen

Liz sa...

Vad roligt med lite tänder nu! Kan ju nästan tugga hård mat nu :-P