CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 april 2008

[ Internetlös ]

Ja, jag har varit internetlös några dagar, därav det glesa bloggandet!
Det är lustigt vad 'beroende' man blir ändå. Helt plötsligt när man inte har något internet, då är det minsann massor med saker som man "skulle ha gjort" på nätet. kollat internetbanken, letat upp ett telefonnummer, eller ja, bara sökt information om något väldig väldigt viktigt just då! Och så bloggen då såklart! ;)
Samma är det ju med mobiltelefonen. Glömmer man den någonstans en dag, då har man ju jättemånga, jätteviktiga samtal att både ringa och vänta den dagen! "hur klarade man sig förr" ;)
Länge leve dagens canserframkallande, rynkframkallande, ont-i-huvet framkallande teknik!

Härlig dag i Skara idag också. Solsken och värme. Tänk att man kan bli på så bra humör bara av att slippa ta på sig jackan när man går ut :)
Idag har vi dock ingen speciellt rolig dag framför oss... Tvättstuga mellan 12-16! Jga vet, dum dum dum tid! Hela dagen försvinner... men alla tänker ju samma så de fanns ju ingen annan.
Sen när tvätten är klar, hinner vi i stort sett bara laga middag och äta, sen ska K på jobbet kl 19.
Blandade känslor om fredagarna. Då jobbar han 19 - 04.. visserligen får vi mer "natt" tillsammans, men desto mindre dag om man jämför med andra kvällar då han jobbar 22-07.
Men ja, kan ju inte säga annat än att jag längtar tills han får ett "riktigt" jobb istället. Just nu funkar ju detta eftersom jag är ledig. Men när min föräldraledighet är slut och jag börjar jobba, då blir det värre... Ja, ja, de löser sig! Jag ser positivt på framtiden :)

I morgon ska vi unna oss en shoppingdag i Skövde iallafall! Har aldrig varit där, eller jo det har jag, men inte å shoppat, men har hört att dom bla. har ett ställe som heter Commerce, ett stort köpcenta med många butiker om jag fattat rätt. Så de ser jag fram emot. Har massor med "måste ha" på listan, så vi får se vart de slutar!

Nej nu ska jag ta och ta tag i tvättningen här.

Sköt om er så länge!

Kram å puss!

1 kommentarer:

Ulrika sa...

Ja man undrar ju just..hur fick man tiden att gå, vad gjorde man INNAN man fick barn, dator, mobiltelefon.. =D

Hälsningar en medberoende =)