CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 april 2008

[ Morgonpigg ]

Idag har det hänt något underligt! Kl 06:58 vaknade jag av att jag skrattade. Har ingen aning åt vad eller varför, men ett rätt högljutt skratt var det! Men de var inte det underliga, utan jag kände mig till och med pigg, så pigg att jag hör och häpna klev upp 2 minuter senare.
Nu är kl 07:41 och jag har redan ätit frukost. Så nu sitter jag här i tystnaden. Både Hampus(!) och K sover fortfarande. Riktigt skönt att få vara lite ensam såhär på morgonkvisten. De är kanske de som behövs. Annars är jag såå övermäktigt trött när Hampe vaknar på mornarna. Men får jag bara 30 min för mig själv så kan de kanske råda bot på mitt tråkiga morgonhumör!
Inte för att jag riktigt vet Hur jag ska lyckas vakna av mig själv vid sju härdan efter och få hampus att sova minst en halvtimme till... Men kan ju hoppas att de "bara blir så" i fortsättningen ;)Idag ska Jag, Hampe, K, och några kompisar iväg till Kinnekulle Ring. För er som inte vet är det en racingbana blandannat. Där ska vi köra lite Gocart och minimoto (jättesmå motorcyklar) awii ska bli jättekul! wrrrooom! ;)
Och efter det så beger vi oss till Skövde för lite shopping! Middag på restaurang och efter det fika hos svärmor... Känns som att det kan bli en toppendag. Hoppas bara solen visar sig idag oxå, för just för tillfället ser det rätt grått ut. Ingen nederbörd dock, tack å lov! Men lite solsken skadar ju inte. Speciellt inte nu när man blivit så bortskämd med det den senaste veckan!Nä nu ska jag sörpla i mig min kaffe här innan sonen vaknar.

Ha en bra dag mina vänner! de ska jag ;)Kram å puss!

Hampe är en tröttis! ;)

1 kommentarer:

Liz sa...

Haha sötaste lilla rumpa i vädret :-)
Kan säga att det har vare soligt hela veckan här hemma :-P Kramar Liz