CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

08 april 2008

[ Hemma ]

Snö och onda sprutor.

Ja usch, här snöar det! Inte så kul att komma hem till när man har fått känna på våren i 2 veckor... De är väl iofs inte kul för nån skulle jag tro. Vem vill inte ha sol och värme nu?!
Resten av resan igår gick fint. Förutom att vissa människor aldrig slutar att förvåna... Inget speciellt, men det finns mycket korkade människor i rörelse.. Punkt.

Nu har jag varit hemma ett dygn snart. Och nu är de som vanligt igen.
Nu vill jag iväg igen. Trodde inte att jag skulle börja känna så eftrsom jag inte varit hemma i Hudik så himla länge. (flyttade hem från småland för ca 10 mån sen) Men jag är kanske en "borta-människa"?
'Hemma bra men borta bäst' Eller hur är det man säger? ;)
Hade jag inte haft lilla familjen och vissa andra här så hade jag nog dragit mig söderut igen inom kort... Men nu vet jag inte alls hur jag ska göra... Det sliter i mig.
Får som sagt vänta och se vad som händer.
Jobbigt.

Var på BVC med Hampe en sväng idag oxå. Han fick den andra sprutan av tre mot lunginflamation. Ingen hjödare, varken för honom eller för mig. Tycker det är läskigt att se och det gör ont i mig att se att det gör ont på honom. Men de är ju ett måste.
Får se nu bara om han lyckas klara sig från feber och dylikt som dom kan drabbas av efter spruta. Han verkar ha lite ont iallafall, för han är väldigt gnällig och tar sig på benet där dom stack. Men just nu sover han en skön middagslur.
Han hade däremot inte ökat i vikt på två mån, men jag skulle inte oroa mig sa sköterskan, eftersom han rör sig mycket så "springer han av sig" mycket oxå... så det får bli lite större portioner mat nu istället =)

Imorn ska vi på kyrkis och sen mammaträff igen. Det var ett tag sen nu eftersom det dels har varit påsklov och så har vi ju varit borta. Men ska bli kul att träffa alla igen.
Såg när jag var i Skara att dom även har 'öppna förskolan" där. Eller ja, de har dom väl kanske överallt? Men tänkte att vi skulle gå dit och kika lite nästa gång vi är där. Eftersom K jobbar natt så sover han ju en stund på dagen å då passar de ju bra om vi går dit då... så får han sova i lugn och ro ;) Inte för att han verkar ha problem att sova annars heller... men ja. :)

Nä, nu ska jag passa på att göra mig lite mat medans lill-fisen sover.

Kram å puss!
MSU!

1 kommentarer:

Anonym sa...

så jävla glad för din skull alltså ! men jag måste komma upp och godkänna honom först..