CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 april 2008

[ Måndag ]

De positiva med att K jobbar nätter är att vi oxå har hela måndagen tillsammans efter helgen.
Dag tog vi buss till K's pappa för att njuta av våren på 'landet' ;) och för han skulle fixa iordning en bil. De har varit en kanondag! Till och med så man fick lite färg! Hampus har varit jätteduktig, som vanligt när man är ute på. Han är nöjd bara han får vara med. Så idag har han meckat bil! ;)

Vi kom hem runt 19 tiden. Försökte få i honom lite mat, men det var inte så intressant. Men det förstår jag iofs för han var jättetrött efter en heldag ute. Men han kunde ändå inte somna. Nu vid ca 22:30 lyckades jag få honom att slappna av och somna. Visst han har legat i sägen sedan 19:30. Sovit 10-15 min i stöten och däremellan vaknat. Och så fort han vaknar så ska han ju ställa sig upp. Och är man inte där då, då blir det protester. Jag förstår inte. Vet inte hur jag ska få honom att slappna av, för trött är han ju uppenbarligen! Vet lixom inte i vilken ände jag ska börja förändra. och för den delen, Vad ska jag börja förändra? Ska jag hålla honom vaken mer på dagarna? ge honom mer mat? få honom att sova mer på dagarna kanske?! Ahh ja vet inte. Men nu så, nu sover han! Och jag hoppas han gör det hela natten nu! De gjorde han natten som var iallafall. Ja,ja de återstår att se!

Imorn ska vi grilla hos en kompis, de ska bli riktigt trevligt. Första grillningen för i år för mig faktiskt! Så detta har jag sett fram emot läänge nog nu :)

Nä, nu är det soffan som gäller ett tag framöver!

Take care folks!


Lill-Mekanikern'


Kram å puss!

1 kommentarer:

Ami sa...

Fin bild på mommens mekargrabb. Det är både med glädje och längtan som jag tittar på bilden.Hoppas grillningen blir bra ikväll avundas dej lite men kan ju faktiskt grilla själv om jag vill.
Massa kramisar