CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 april 2008

[ Vååår ]

Sömnlösa nätter blandade med vårkänslor.

Hampus har inatt fallit in i sitt gamla mönster. Om det är jag som gör något fel eller om det bara är tillfälligt de vet jag inte. Men det jag vet är att det tär på psyket nåt fruktansvärt.
I natt har han vaknat minst 15 ggr. han har inte känts varm och inte kall. Han har ätit 3 ggr så hungrig är han Inte! Han verkar inte ha ont någonstans, för när vi klev upp i morse så var det inga konstigheter. Närheten får han hel tiden. Kan dock inte ha honom i min säng på nätterna för han kryper över kanten fortare än jag hinner tänka. Men spjälsängen är nära. Han sover bra på dagarna. Och han är en väldigt aktiv 9 månaders kille, så han borde vara helt slut på kvällarna. Och ja, de är han väl iofs. Han somnar som en stock runt 20, men sover då kanske bara till ca 22-23 innan det är dax för välling igen. trots att han ätit både gröt innan sänggående och välling i sängen. Har testat att bara ge honom vatten, men det vill han inte ha, han skriker tills jag ger honom välling. Det är förmodligen en dum ovana jag skapat 'åt honom', men hur ska jag bli av med detta nu, och hur ska jag få honom att sova lugnt på nätterna?! Vet snart inte vad jag ska ta mig till. Trodde de va över nu eftersom han sovit jättebra i tre nätter. Men icke.
Någon som har några tips eller knep så dela gärna med er av dem... =/

Men trots sömnlösheten så är jag hyffsat pigg och glad idag! Solen skiner och termometern visar redan +14 i skuggan! Underbart! Idag blir de en untedag med hela lilla familjen. Kristian har lovat att kliva upp senast 12 idag (han jobbar natt) så vi hinner med att njuta av dagen till max!
I torsdags när vi gick hem från brukshundsklubben såg jag det ultimata vårtecknet. För mig som norrlänning iaf, för därhemma lär man då inte hitta dom än på ett tag: Vitsipporna!! :D
Livet är på topp! Förutom min brist på sömn så hade jag inte kunnat önska mig mycket mer nu!

Kär & Galen! :D

kram å puss

1 kommentarer:

Ulrika sa...

Känner igen mig i dina rader..Har en aktiv liten charmkille på 7 månader "våga vägra sova". Har testat allt o lite till men han vaknar oxå 1-5 gånger per natt o sedan vaknar han vid 5 tiden o har då sovit klart..GÄÄÄÄSP!!

Fin blogg o kul läsning du har. Hittade "dig" på FL =)

//Ulrika