CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 maj 2008

[ Gammal ]

Idag är det dax för stora flyttlasset att gå till K's nya lägenhet.
Fick nyckeln dit igår för att kunna börja ställa in lådor och plocka upp köksgrejor osv, efttersom vi i nte har så mycket tid på oss. Men när vi kommer dit är det så dåligt städat så det var bara att ställa sig och skrubba kakel och skåp för glatta livet. Det var inte alls kul. Inte så fräscht att städa bort nån annans "skit".... Han inte plocka upp så mycket igår på grund av det, så idag gäller det. Får hjälp av K's pappa och ett par kompisar. Å de är ju tur det. Annars hade vi nog slitit ihjäl oss idag.

Valborg igår då. Så nu är våren här på riktigt? Eller sommaren snarare nu för tiden, känns det som iallafall. Blev inget firande här. Varken för kungen eller våren. Vi tog hem lite Kinamat, och sen var det dax för K att jobba...
Kommer ihåg den tiden då valborg var vårens höjdpunkt. Kommer ihåg när vi ljög för mamma och sa att vi "baaraa skulle stanna vid brasan på vår sida stan" men så fort vi kommit ut, hoppade på cyklarna och pinnade iväg till den andra delan av stan. De var ju där allt hände. De va ju där man inte fick vara. De var så spännade kommer jag ihåg.. ;) Roliga tider! När man blev lite äldre var det Köpmnaberget hemma i Hudik som gällde. Där låg det folk i dikena till höger å vänster. Ett himla festande där uppe. Ja usch va gammal man börjar bli ;)
Nu så är det verkligen inge speciellt längre. Visst, det hade varit trevligt om K varit ledig så vi hade kunnat grilla eller så. Men annars är jag nog för gammal för detdär med valborg nu sedan några år tillbaka. Å de känns bra ;)

Nu ska jag ta och väcka älsklingen som ligger som en klubbad säl där inne.
Han slutade 04 inatt så han lär inte vara så pigg inför flytten.
Meen, sova de får vi göra i graven!

Sköt om er!
Kram å puss!
Liten och stor skruvar hylla

3 kommentarer:

Ami sa...

Nu går det fort med grönskan här också men värmen saknar jag.
Åh, vad fin bilden är. Det syns att Hampan säjer: Oss grabbar emellan!

Massa Kramar
Mamma/mommen

Liz sa...

Gud Vad SÖTT! Saknar er här hemma!

Annah sa...

Vilken gullig bild =)

Saknar er, kommer ni någonsin hem till oss igen? ;-)

Många kramar från Fastern/gudmor =)