CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 maj 2008

[ Tillbaka ]

Yes, tillbaka på banan igen! Äntligen internet i lägenheten. Nu slipper jag springa runt med datorn i högsta hugg för att hitta oskyddade nätverk att slira omkring på ;)

Vet inte ver jag ska börja för att hinna ikapp det jag missat att berätta. Det är för mycket.
Inte för att det hänt så mycket speciella saker direkt. Men vi har varit i farten hela tiden senaste tiden. Grillat, grillat och åter grillat såklart! Finns inget bättre! Njutit av det underbara sommarvädret till max och redan dragit på sig en fin liten bränna.
Inget bad ännu dock. Det är jag för fessig för! Meen, de kommer väl... Kanske ;)

Jaha, vad har hänt mer då..? Hampus har som sagt paserat 10 månader. Snart ett år. Härregud! Altså det är helt ofattbart vad tiden år fort! Han har ännu inte tagit sina första steg, men det är inte långt kvar. Nu fattas det bara lite tillit till sig själv å sen bär de nog iväg. Han är lite feg min skrot ;)

I lördags hade vi lite grillfest i fornbyn här i Skara. Daniel hade med sig sitt "crew", en stor ljudanläggning och några öltält. Kommunen stog för grillarna. Det var väldigt trevligt. Efter det så packade vi in oss, allihopa, i bilen och begav oss till Skövde i hopp om ett stort blackrace (lagligt streetrace). När vi möttes av synen, ca 200 bilar på biltema-parkeringen insåg vi att det kanske inte var så legalt ändå ;)
Men vi hängde på karavanen till ett industriområde i Tibro.
Inte förvånande så var polisen redan på plats. Det blev inget race :P Men då skulle ju alla 200+ bilar därifrån samtidigt = kaos = Dödsolycka :( Vi satt i bilkö i över 2 timmar innan ambulanshelikoptrar, poliser, ambulanser, brandbilar och bärgningsbilar "städat upp" efter olyckan. En mycket tråkig avslutning på en annars topendag!
Tycker det är så onödigt det där. Jag har absolut inget emot att folk arrangerar legala eller illegala race så länge det sker under ordnade former. En raksträcka utan trafik. Att folk gasar på där för allt vad dom är värda är ju meningen. Men håll för fasen inte plattan i mattan på allmänna vägar!
De som ger sig in i leken på en bana vet (förhoppningsvis!?) konsekvenserna av vad en krock kan göra. Men på allmänna vägar färdas både ointresserade, gamla och barnfamiljer. Väx upp!
Uh, irriterad jag blev nu då :P
Andaaas!

I morgon ska vi ta en tripp till småland iallafall. Emmaboda närmare bestämt.
Kika på fina och förhoppningsvis snabba bilar på lördag. (Och detta är under Vädigt ordnade former! På ett flygfält med massor av säkerhetsåtgärder.)
Hoppas hoppas hoppas bara att vädret håller i sig! Det har ju en tendens att regna just under
Emmaboda helgen... det återstår att se.
Ska bli jättekul att åka iväg. Inte bara för bilarna utan även för att träffa en del gamla komisar från Oskarshamn och Kalmar. Det är på tiden nu!

Näe. Nu har Hampus vaknat ur sin förmiddagslur. Så nu är det matdax.
Skriver kanske mer senare. Har ju nästan lite abstinens nu efter detta uppehåll :)

Sköt om er folks.

Kram å Puss

0 kommentarer: