CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

28 maj 2008

[ Djungel nr2 ]

Gaah... Jag har funnit en djungel djupare än barnvagns-djungeln nu... Bilstols-djungeln!

Detta var inte de lättaste. Hampus börjar nu växa ur sitt babyskydd och behöver en "riktig" bilbarnstol... I början hade jag bara ögon för den snygga ferraristolen och har själv varit nära på att beställa den. Men nu har jag läst att den visserligen är EU godkänd, men absolut inte rekomenderad. Så nu är det bara att ta förnuftet till fånga och sluta tänka att allt ska vara "tufft" och snyggt! Självklart ska även en barnvagn vara säker, men när det gäller bilbarnstol så måste ju såklart säkerheten vara prio ett!
Skulle aldrig, aldrig förlåta mig själv om det hände Hampus något bara för att jag köpt en stol med brister, bara för att den är tuff! Usch hemska tanke!
Nej nu får det bli en ful men säker stol i stället :)
Frågan är bara vilken?!
Beg. är uteslutet.
Vill ha en som han kan ha ett bra tag... 4-5 år iallafall... Den ska vara lätt att montera i bilen eftersom vi skiftar bil rätt ofta, så inge sånna fasta installationer och såklart bekväm för Hampus. Å gärna i hyffsad prisklass med... :S
Någon som har förslag på stolar ni är nöjda med? Hjälp! :P

Lite ströshopping har jag hunnit med oxå. Köpte en hylla till toaletten. En sån hög i trä. Har tagit bort skötbordet nu eftersom det är en lögn att försöka byta på Hampus på det nu för tiden! Så nu var jag ju tvungen att skaffa lite mer förvaring till allt som blev utan plats... blev kanoners!
Hampe fick sig oxå bla. 2st "SWE" bodies. 2par Dödskalle halksockar (ofcourse;) en "vanlig" body och en baseball cardigan.
Å så blev de jeans till mig själv! Lovely!
Och en ny dos av alla bleka ben's bäste vän; Dove summerglow, oslagbar såhär på försommaren ;)
Inge stor-shopping, men de e de lilla som lättar upp humöret :)
De ät väl även de lilla som bllir mycket i längden... hm. jaja, den dan den sorgen!Uj, blev mycket dravel idag med...!
Men det väsentliga idag är Bilstolen.
Kom gärna med tips om ni har några!
Later folks!
Kram å puss!0 kommentarer: