CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16 maj 2008

[ Gaah ]

Pigg men sur.


Sitter här och glor på tv, inte ett dugg intressant eller roligt finns det att se den här tiden på dygnet. (00.15) Kan inte sova. Är inte alls trött. K jobbar å Hampe sover gott sedan några timmar tillbaka.
Jag är så irriterad ikväll! Vi skulle ju åka med en kompis till K till Emmaboda imorgon över helgen för att blandannat kika på fina bilar och för min del träffa några gamla vänner från Oskarshamn. Har sett fram emot det hela ända sedan vi gjorde klart att vi skulle åka. Men ikväll kommer det ett sms från han som eg bestämde hela trippen: "äh skippar nog emmaboda i år"
Vah? kvällen innan vi ska åka?! åååh sånt här gör mig så arg! OK om det fanns nån jädra bra anledning för att vi inte skulle kunna åka. men nu är det inte så.
Tycker inte man kan sitta och bestämma med folk att man ska göra saker, lova att man kan köra, och sen dra sig ur i sista stund. Illa!
Men men, finns inget jag kan göra åt saken nu. Det är ändå för sent.
Ja ja, de går fler tåg. Men detta hade varit ett gyllene tillfälle för att träffa gamla vänner, eftersom jag har lite svårt att bara "dra" till oskarshamn och hälsa på.
Well, nog om detta!

Har suttit och "vagn-shoppat" på nätet en bra stund nu med. Eller ja, inte shoppat i ordets rätta bermärkelse... mer "skärmshoppat".
Jag börjar mer och mer förstå mig på alla dessa mammor som byter vagnar lika ofta som dom byter strumpor. I början tyckte jag det var ren hysteri. Men nu, efter jag köpt mig min andra vagn så kan jag inte sluta spana efter nya... :-S
Är jättenöjd med Hampes snygga Herqules. Men den är klumpig. Spec på tåget fram och tillbaka mellan Skara å Hudik. Så nu intalar jag mig själv att jag verkligen behöver en till,
en lite smidigare vagn! :D
Eller bara en ny över huvud taget :P

Är helt förälskad i Crescents nya skapelse m300:

Inte för att denna vagnen är särskillt mycket mindre än den jag har. Å inte alls spec billig :S
Men den är ju Så nedrans snygg! :D En sån hade de blivit om det varit en knodd på väg nu...:P
(Men så är INTE fallet! Misstolka inget nu!:)

Men annars har jag ju tjatat ett antal ggr om quinny zapp. Bild finns bland de äldre inläggen.
Verkar grymt smidig. Men nackdelen med den är att det inte går att fälla ryggstödet.
Och jag har inte hjärta att låta lill-fisen sova sittandes.

Men då hittade jag denna. Ser ut som en dålig kopia av Zappen eg ;) Men tror inte de är något fel på den faktiskt. Och ryggen går ju som snyes att fälla till åtminstone "viloläge"


1995:- på http://www.mammarazzi.nu/
Inte så farligt pris heller med andra ord.
Hmm, ja de tåls att tänkas på! Är det nån som har förslag på något annat liknande så tas det emot med glädje :)

Så där ja, förlåt till er icke-vagn-intresserade. Men jag var tvungen att tjöta av mej lite.
Vet att blandannat min mamma är ruggigt trött på detta snack sedan förra gången ny vagn inhandlades. Meen, that's life ;)
K däremot, han har blivit skadad, han kommenterar till och med vagnar vi ser på stan ;P

Nu blev jag på lite bättre humör känner jag. Så nu ska jag gå å ta mej en kvällsmacka och sedan krypa i säng medans de känns okej.

Men vi hörs säkert imorgon igen.

Kram å puss på alla!

2 kommentarer:

Ami sa...

Jag vet inte om jag törs tala om för mina arbetskamrater att du kollar ny vagn för det var ju inte bara jag som blev drabbad av förra omgången =). Ja, ja vi lärer väll klara det också om det skulle bli så.

Massa kramar mamma/mommen

Sarah Hedblom... sa...

hihi ^^