CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18 mars 2008

Tisdag.

1 års kalas och hundabstinens!

Idag har Hampus varit på kalas hos kompisen Alicia som fyller ett år! Stora tjejen.

Väldigt trevligt. Victor och Nilas var även dom där. Kul att få komma hemifrån å leka lite med polarna ;) Hampus köpte en jättefin nallebjörn till Alicia och hon verkade bli jättenöjd! bra där Hampe ;)
Mamman däremot blev förälskad i familjens underbart vackra staffe Maya! Åh vad jag skulle vilja ha tillökning i lilla familjen nu! En engelsk staffordshire bullterrier! gaah! NU! :P
Men det är nog bara att inse att jag får vänta lite med det. Tror det blir rätt mycket jobb med både hundvalp och människovalp(!) när jag e ensam. Hade varit lättare om man var Två! Men min dag kommer väl. Så länge får jag väl sitta å drömma!
Men till helgen får vi ju iallafall besök av K och hans Ozzy, en amstaff på, ja va kan han vara, 10-11 mån kanske?! Ska blir jättekul och intressant och se hur de går! Hampus har inte träffat så många hundar, mer än mammas yorkshireterrier, men var iallafall inte ett dugg rädd för Maya så det blir säkert jättebra!
Och för vädergudarna har de visst snott om. Igår såg vi gröna gräsmattor, det regande iofs. men idag när jag klev upp hade vi massor med snö igen! Jag blir knäpp i huvet på dethär. Säger som jag sa till Charlotte igår. Ser jag inte solen snart då lär ja hamna på psyket. Känns så iallafall. :(
På tal om Charlotte förresten. Går allt som planerat kommer hon och hälsar på oss här några dagar i slutet av april, wwiie! Saknar dig vännen!

Nu är de tvättstugan som gäller! Jippi!

Later!
Kram å puss!

Hampus, Alicia och nakenfisen Nilas


...och sötnosen Victor!


Å så Hamp tillsammans med Maya då såklart ;)

2 kommentarer:

Ami sa...

Det var en söt barnaskara. Hampus min vid Mayas sida var lite svårtolkad men rädd såg han inte ut att vara.Hoppas det går lika bra med Ozzy och varför skulle det inte göra det?

Kramisar

Sarah sa...

haha... ja minen... man kan tro att han är lite skraj. Men det blev bara så på bilden :) han är väldigt svaår att få på bild hampan, alltid är de nån konstig min ;)
jaa de går nog jättebra!
kramar