CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 mars 2008

Ferrari.

Puh. Vilken kväll!

La Hampus som jag brukar runt 19 tiden ikväll. Nu(21.05) somnade han! Han har varit så trött att han knappt orkat hålla ögonen öppna, men kunde inte komma till ro hur jag än bar mig åt... Men nu så! Hoppas bara han sover hela natten nu...! Förmodligen inte.. men men...
Uh jag är helt slut i hjärnan nu känner jag...
Så nu sitter jag och "fönstershoppar" lite till :P Borde inte, för jag blir så less när jag inser att jag inte har möjlighet att köpa allt på en gång!
Men nästa sak som Måste införskaffas är iallafall en ny bilbarnstol. Den "baljan" vi har nu börjar bli alldeles för liten, Hampus sitter snart som en ostkrok(ostbåge :P) i den! Och han är ändå för tung för att bära på i den nu med så nu är de lika bra att satsa på en stor stol som han kan ha tills han kan börja använda bälteskudde! Vilket förmodligen inte sker inom de närmaste 4 åren iallafall! Å de låter länge... men om jag ska lyssna på alla Mammor, så går det snbbare än man någonsin anat.. :( Lika bra att njuta varje dag!

Men en sån här blir det inom en snar framtid!Nu ska mamman slänga omkull sig i soffan och leta nåt 'sebart' på dumburken att slumra till som vanligt!

Nattinatt!
Kram å puss!

0 kommentarer: