CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 mars 2008

Hur.

Ja så va denna dagen över... Skönt, har varit en riktigt seg dag idag. Jag mår bättre men Hampus är fortfarande dålig. Vi har även lyckats smitta både mamma och Maffe så nu är dom sängliggandes oxå. De var en elak sjuka dehära... men jaja, färdigsnackat om magsjukor och huvudvärk. Blä.

Sitter å funderar på dethär att resa med barn. Hur gör alla ensamma mammor?! Eller sitter alla bara hemma jämt? så kan de väl ändå inte vara? Jag och Hampus har åkt buss till Umeå en gång och det var inga problem, jag bokade ett extra säte där han satt i sin bilstol, och så fick jag hjälp att ta mig både till bussen och ut från den.
Men nu ska vi eventuellt åka tåg till Skara och hälsa på K. Hur ska jag lösa det då? Kan ju fortfarande ha Hampe i bilstol på eget säte. Men frågan är hur jag ska få med mej vagen? Jag kommer att behöva ta med mig resesängen oxå. Den är iofs ihopfällbar och blir inte så värst stor och tung då. Men ska även ha en resväska med kläder och grejer som behövs och vagn... och så har jag ju hampe i bilstolen. Hur fasen ska jag få med mej allt?! Och finns de plats för vagnen på tåget utan att man ska behöva fälla ihop den? :S Måste tillgägga att jag även är tvungen att byta tåg minst en gång, och för er som åkt tåg med byte vet ju att man oftast inte har så lång tid på sig att ta sig in och ut... Usch, jag oroar mig för sånthär jämt. Tänk om man ändå kunde haft 3 eller 4 armar. Va de skulle underlätta! gah! Nån som har nåt tips så hojta gärna till!


å så en sak till...
Jag vill ha sommar... NUU! aagh!Puss ;)

0 kommentarer: