CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 mars 2008

Sömnlös.

Kan inte sova. Borde sova, men kan inte just nu.
Hampe sussar gott i sängen nu iallafall efter massa bök. uscha lillgrabben mår nog inte så bra.
Jag blir så frustrerad när jag inte vet vad som är fel. Ska ringa bvc imorn men är rädd att få samma svar som idag. Att jag ska avvakta och se.
En sak jag inte förstår när man ringer rådgivningen är, hur kan dom säga att man ska "vänta och se" utan att veta vad som eg är fel? Det vet dom väl inte genom telefonen. Visst dom baserar ju det på min beskrivning av problemet. Men ändå... finns ju många åkommor som har samma symtom... Dom kan ju inte bara gissa... Eller jo, jag tror fan att dom gör det. Har till och med hört att det inte ens är kompetenta sjuksköterskor eller liknande som sitter där och svarar i telefonen...!
Vet dom nånting om nånting över huvud taget? Usch! nu är jag negativ! Men de känns iaf inte som att dom vill hjälpa... Ja ja jag kämpar vidare.

Nästa sak som jag oxå lessnat på, är att vänta på intresse från Hampus pappa... Fattar iofs om han inte har lust att ha kontakt med honom. eller nej jag fattar inte,(efter som hampus är jordens underbaraste kille) men jag måste tänka ur hans situation också och då förstår jag. Men då vill jag höra att han inte vill ha med honom att göra! Jag vill inte höra att grejer har köpts eller ska köpas osv. Inte heller att det ska hälsas på om det aldrig blir av. Strunta i det helt å hållet istället. Självklart vill jag att han ska få veta vem hans pappa är när han är stor nog att förstå. Men pallar inte med att gå å fundera längre. Jag skiter i det nu helt enkelt. Det är inte min uppgift att ta kontakt och jaga. Är han inte intresserad så är det bara så. Då tar jag det. Det går ingen nöd på Hampus för det. Han har många "fadersgestalter". Och enligt mig behöver inte "blod vara tjockare än vatten"!
Men kommer aldrig hindra honom att ta kontakt när han blir stor nog att fatta sina egna beslut i den frågan. Men en sak e så säker, hade jag fått välja hade jag aldrig aldrig aldrig valt denna situationen. Men nu är det som det är, å vad fan ska jag göra åt saken nu?? Uhh jag blir så irriterad på allt.

Låt mig sova istället! =/

Ska försöka vara en gladare Sarah när jag skriver nästa gång!

sleep tight!

0 kommentarer: