CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 mars 2008

Oro.

Det är struligt nu i lilla Hedbloms-familjen. Eller struligt... Det är inge bra iallafall...
Hampus har varit dålig nu i några dagar. Nu är han förvisso frisk nu men resultatet av att han kräktes så mycket tors-fre har blivit att han är nu rädd för att äta :( Så fort han får mat i sin mun så kväljer han. Det verkar som att han tror att han ska bli dålig igen om han äter. Han som var ett sånt matvrak förut. Åt gröt till frukost, två stadiga mål till lunch och middag och lite 'godsaker' däremellan, och så välling då... Nu duger bara välling, vatten och lite fruktpuré...
Detta gör mig fruktansvärt orolig. Har ringt och pratat både med Bvc och Sjukvårdsrådgivningen, men från båda ställena får jag svaret att jag ska avvakta och se. Men problemet är ju att han nu tappar i vikt och är inte lika pigg som förr eftersom han inte får i sig samma mängd energi som förut. Jag blir bara frustrerad. Tycker så synd om honom. 8 månader och "rädd" för att äta igen... Usch vad uselt det känns :( Jag kämpar på med välling och fruktpuré någon dag till, sen ska jag försöka introducera mat igen. Får se hur det går.
Min stackars lilla prins!

Annars är det väl ungefär som vanligt. Förutom att det verkar som att det är en epedemi som härjar. Mamma och maffe blev sängliggandes igår. Och idag ringde pappa eftersom dom skulle komma och hälsa på. Då låg han, Maria och lillasyster Emma också... Usch å fy.
I morgon tänkate jag eventuellt åka å hälsa på Annah som flyttat till ny lägenhet. (om hon är frisk?! :P ) Är så nyfiken på hur hon har det. Vill också ha en lägenhet på det området! Solbågen. Helst nära, hade varit hur perfekt som helst!! För er som inte har koll på mitt liv så är Annah min... faster! Det skiljer 5 år emellan oss så vi är mer som syskon, har alltid varit. Det är Hedblommorna i vått och tort! Tack för att du finns!
Nåt annat spännande tror jag inte händer denna vecka.
Jo.. På torsdag "fyller" Hamp 8 månader! :P Å de ska väl firas med dunder å brak...?! ;)

Later!
Kram å puss!


Tv, de e väldans spännande!

0 kommentarer: