CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

31 mars 2008

Längesen.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade lite här. Har varit fullt upp med ingenting senaste 2 veckorna... K kom och hälsade på förra fredagen och på måndagen bestämde vi oss för att åka ner istället... Skulle se Skara några dagar. Men jag är fortfarande kvar :)
Vi har ändå inte gjort så väldans mycket, "bara varit" som K brukar säga.
Idag vet jag inte heller vad som händer riktigt... Träna lite kanske?

Skara. En väldigt mysig liten stad. Har trivts riktigt bra här den tiden jag varit här... Får inte börja trivas för bra bara... :S Har lovat mig själv och andra att jag inte ska flytta någonstans.
Men är nu helt plötsligt kluven i frågan :( Jag vill inte flytta så långt hemifrån. Vill inte lämna alla som jag kom tillbaka till för knapt ett år sedan. Men samtidigt undrar jag. Hur länge pallar man ett förhållande på distans? Hur länge ska man vänta för att veta? Jag är lite mer åt det hållet att det lika bra är att ta chansen när man får den... Men som sagt. Vill inte lämna mina kära igen heller... inget längre tag iallafall...
En sak är säker iallafall.. När jag kommer hem ska jag säga upp min lägenhet. Vill inte bo kvar där. Mår får ont i magen när jag vet att jag ska hem till ett ställe där jag inte trivs. Och som jag eg inte har råd att bo på. Får se om jag hittar mig nåt bättre... någonstans.

Hampus har det blivit en ruggig fart på den senaste veckan. Han har ju krupit ett tag nu, men nu går de undan! han kryper snabbt och han klättar på allt. gaah snart går han!

Nu är de frukosttajm!
Later folks!

Och en hälsning fårn Hampe. "jag saknar dej momme" :)

Karm å puss!

0 kommentarer: