CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

07 mars 2008

Gefle.

Var ett tag sen jag skrev nu och har nog alldeles för mycket att berätta för att kunna skriva ner allt här.
K var iallafall här och hälsade på i helgen som var. Det blev över förväntan. Så, Tack för en mycket trevlig helg. Vi får göra om det snart!

Idag har jag Hampus och mamma varit i Gävle. Vi tog tåget i morse härifrån Iggesund. Tar ungefär 1 timme att åka ner. Vi började våran dag i Valbo på Ikea! Där blev det en hel del smått och gott! Uhh skulle kunna köpa Hur Mycket Som Helst Där :S Men idag fick jag nöja mig med massa småplock eftersom vi inte hade så mycket möjlighet att få hem allt annars. Men jag är glad ändå! När vi gjort Ikea, så sprang vi igenom valbo-centrat. Mycket roliga affärer där med. Köpte mig 2 par finfina skor bla. Me like! Sen bestämde vi oss för att äta på Sombreros... Satte Hampus i en barnstol för att även ge honom lite mat... hann inte mer än få ner honom ordentligt så... ja... då får han... "magsjuka" och kaskadspyr på golvet! :( Jippi va kul! Men inte lillvännens fel såklart, stackarn, han blev alldeles chockad. Jag med måste jag säga... Är glad bara att de inte hände inne på Ikea.. Jaja, så e de att vara mamma har jag märkt! Inte alltid en dans på rosor.
Efter den upplevelsen tog vi bussen in till city igen och kikade runt i affärer där istället. Hittade ett par tröjor, en parfym, mumsig viol honung ;) och lite annat smått och gott.
Inga kläder åt Hampe denna gången!! Helt otroligt! Jag var ruggigt nära på Cubus, men jag fick onda ögat av mamma, så tog förnuftet till fånga och insåg för ett kort ögonblick att han har fööör mycket kläder hemma redan... Tur att man glömmer fort ;)
Sen vid 18 tiden tog vi tåget tillbaka hem till kylan. Konstigt vilken skillnad det är på väder bara man kommer några mil söderut. I Gävle är de ju vår nu, inge snö, bara sol och ljumma vindar! Underbart! Trots att det bara ligger 12 - 13 mil söder om Igge...
That's life!

Min gamla blogg la ner idag oxå... nån som vill mig illa känner jag... men puh jag hann spara de ja skrivit...så, back to basics soon!

Nu orkar jag inte mer...
Hörs en annan dag.

Kram å puss!Å du, palla jaga upp sig för pettitesser... tråkigt liv?

1 kommentarer:

Anonym sa...

kul att se att du fått igång din bloggg igen. ;) kram - kriss