CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18 februari 2008

Utmattad.

American Idol.
Alltså, härregud. Är dom verkligen på riktigt? Kommer på mig själv att jag bara sitter å tittar med öppen mun och beundrar dessa... orginal. Kan inte förstå hur man inte kan höra att man sjunger så illa som vissa där gör. jaja, dumt å hänga upp sig på de kanske :)

Har varit en rätt påfrestande dag idag, Hampus är fortfarande jätteförkyld och har varit gnälligare än någonsin idag. Han har sovigt dåligt inatt och i morse trodde jag att jag skulle bli galen. Hampus bara skrek och skrek, inget jag gjorde hjälpte. Till råga på allt så skulle vi iväg till Forsa och hälsa på min pappa och syskon. Jag skulle göra mig i ordning, Hampus skulle kläs på, mat skulle han oxå ha innan vi åkte och allt som ska med när man går utaför dörren med en liten skulle packas. Å hampus bara skrek. Tillslut var jag helt genomsvettig och sprang bara runt runt och visste inte vad jag höll på med... var helt utmattad av allt. Då var jag tvungen att lägga ner Hampus och gå å stänga in mig i sovrummet och sätta mig och andas ett par minuter. Sen var det bara att ta nya tag igen, och då gick det bättre...
Men usch va tufft det är ibland. Måste klappa mig själv på axeln och säga att jag gör ett jädra bra jobb!! Som alla andra mammor i samma situation såklart! Säger absolut inte att det är en dans på rosor att vara mamma i ett förhållande heller såklart. Men då kan man kanske lämna barnet till den andre och gå ut en liten stund för att rensa tankarna. Dem möjligheten finns inte här, det är han och jag till 100% hela tiden. Ja, man måste vara stark!

Men nu sover min lilla 'solstråle' iallafall... Skönt för honom med, han har ju det inte heller lätt nu. Han gör ju inte såhär för att jävlas med mig även fast det känns så ibland.
Hoppas bara han kan sova hela natten nu.. Eller ja, bortsett från den sedvanliga flaskan välling vid 01 snåret... vet inte hur jag ska lyckas få honom att sova över det?! :S Ja, ja det kommer.

Idag har vi iallafall varit hos pappa och hälsat på. riktigt trevligt var det. Små systrarna passade upp på Hampus hela dagen, så jag fick till och med lite tid å slappa :)
Åt gott gjore vi också, grillad laxkotlett med potatis och någon röra! mm!
vid 19.30 åkte vi hem igen, Hampus somnade i bilen, såklart, så han var lite väl pigg när vi kom hem, men han busade omkring en stund, sen somnade han gott i sin säng.

Nåt annat 'spännande' vet jag inte om jag har att berätta.
Jo! Såg att det kommit ut en ny lägenhet idag, en 3:a på markplan med uteplats! hade ju varit ultimat för oss, men är väl ett gäng som söker på den förmodligen... men ska försöka iaf! :)

Nu är det nog en nattmacka och ett glas oboy som ligger härnäst på schemat.
Sen sängen! Underbara sängen! :)

Sleep tight!
Kram å Puss!

0 kommentarer: