CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 februari 2008

Hedblommorna.

Nu är sonen nattad, jag är mätt i magen och disken är diskad och klockan är bara ca 19:30! De hör inte till vanligheterna att jag är redo för soffläge denna tiden... ah skönt! ;)

Idag har jag och Hamp varit å snurrat på stan i stort sett hela dagen. Mötte upp Annah(Min faster) vid halv 2 och åkte med henne å hämtade upp Melle(min kusin;) på dagis. Sen tog vi oss ner på stan igen och gick en runda. Sen gick vi alla till Hampus gammelfarmor(min farmor, A:s mamma, Melles mormor, hehe) och åt spagetti och köttfärssås. Sen åkte Melvin till sin pappa och då passade jag och A på att gå ner på stan igen för att kika på lite kläder. Lättare att göra det med endast en 7 månaders kille än med en 3 åring ;)
Blev inge kläder dock. Inte idag iaf... får se hur de faller sig imorn, för de fanns mycke fint nu!
Hampe fick sig ett par mokasiner(!?!) och en haklapp...
Mokasiner, eller hur de nu stavas, har jag alltid sagt att jag Aaaldrig skulle köpa till mitt barn, men börjar inse att dom e rätt praktiska nu när han börjar vilja stå och gå mer... så ja, jag får väl ge med mej denna gången också då!
Efter det mötte vi upp mamma och Maffe på Hoppes, och lyckades få lifta hem med dem ist för att ta bussen, de va ju snällt!
Å nu sitter jag här då, helt klar med allt som sagt.
Så nu ska jag gå å göra mej lite fruktsallad *mmm*, och sen e de soffläge som gäller! Hoppas dom visar nåt vettigt på dumburken bara!


Natti!

Kram å puss!



Dagens fynd. De ska ju matcha! ;)


0 kommentarer: