CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 februari 2008

Grannar.

Grannar från helvetet? Är det de jag har?
Igår kväll höll jag på att få spader! Till att böra med så är det ganska så lyhört här i huset, det hörs väldigt väl när man spelar musik osv. Och visst jag har inget problem med att folk spelar musik på dagarna, det gör jag själv också! Men efter 22 tycker jag att man måste börja ta hänsyn till folk runt i kring! Speciellt på en måndag!! Men inte mina grannar i trappen bredvid. Dom som bor väg i vägg med min lgh. Nej, dom har röjfest en måndag natt istället! Dom skriker å gastar så man tror dom ska ta ihjäl varandra. Igår slog dom i saker så det kändes som att dom skulle komma igenom mina väggar. Dom står på balkongen och skriker, pissar, spottar och kastar saker.
Till 4 inatt tror jag det höll på innan det blev tyst. Jág var så nära på att ringa polisen, men jag vågar inte. Jag vet inte vad de är för idioter som bor där. Vet inte vad dom kan få för sig att göra här om dom får reda på att det är jag som ringt. Ska tillägga att det är inte första gången det är såhär, inte andra eller tredje heller...
Och inte nog med det, dom bankar i väggen när Hampus skriker. Å då inte på natten utan på dagarna!
Känner mig lite som en kärring när jag sitter här och klagar, men det känns inte kul att sitta vaken om nätterna och vara rädd för att dom ska komma hit eller kanske hiva nåt igenom mitt fönster?! det är ju inte lång emellan så skulle inte tvivla på att dom kan göra något sånt.
Det jag undrar är; Dom måste ju ha grannar på andra sidan också? och ovanför? Hör inte dom allt detta?? eller är dom lika rädda som jag? eller ska man inte bry sig om sånthär? Jag förstår inte. Det är inte några nyutflugna 18 åringar som bor där heller, som lever livet nu när dom bor själva, nej dom är med råge äldre än mig! Ja usch! Skaffa er ett vettigt liv säger jag bara!

Så, nu har jag avreagerat mig lite iallafall... synd bara att det inte hjälper.

0 kommentarer: