CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 februari 2008

Tio Kronor.

Jehap. Snart ännu en dag tillända. Har varit en riktigt bra dag idag trots att jag inte sov så bra. Hampus har varit på jättebra humör i stort sett hela dagen och det finns inget som kan muntra upp och värma så mycket som hans leende och skratt! Underbart att se!
Fart har han nu oxå! Han kryper inte riktigt utan han drar sig fram med händerna på nåt sätt, börjar undra om han e släkt med flugorna eller nåt för det verkar som han har sugkoppar i handflatorna som fastnar på golvet så han kan dra sig fram :) Men alla sätt är bra utom dom dåliga, för jäklar vilken fart han har nu. Vänder man ryggen till ett ögonblick så har han lyckas åla sig till ställen där han inte borde vara. Har röjt bort allt "farligt" men kommer inte att börja plocka undan saker utan kör med mitt "ajajaj" istället. Vilket han inte alls lyssnar på :-S Men tror han är för liten för att förstå det ännu. (hoppas jag :P) Men ja, jag kämpar på iallafall! :)

På eftermiddagen mötte vi upp mamma på byn för att gå på folketshus(?!) en sväng...
Vi tänkte ta oss en svängom! Nej skojja bara. Ibland har dom utförsäljning där. Tio kronor för allt! Tror dom heter "guldtian" företaget som är där. Kanon tycker jag. Då kan man passa på att köpa på sig sånt man behöver. Jag köpte blandannat haklappar, strumpor och tvättlappar till Hampe, och batterier, påsar och massa sånt 'kul' till mig själv. Super! ;)

Imorgon är det dax för Mammagrupp igen! Vi är några tjejer som träffas varje onsdag med våra gullungar, sitter å pratar, kanske pysslar lite och lagar mat. De e kanon tycker jag! Skönt att komma hemifrån och skönt att kunna snacka om sånt som kompisar och bekanta utan barn kanske inte är så roade att prata om... :P
Måndag, onsdag och fredag förmiddag är det även "kyrkis" där på familjecentralen.
Tror det heter kyrkis för att det är kyrkan som har hand om det(?) har inte riktigt koll på detdär, men det är jättekul iallafall. Många mammor (och pappor ibland faktiskt) med sina barn som kommer dit å sjunger, pysslar, fikar å pratar. Kul att ha nåt att göra på dagarna plus att man träffar mycket nytt folk! Hampus verkar också uppskatta det mer och mer. Han var bara drygt 2 månader när vi började gå dit, å då sov han nästan jämt. Men jag går ju även dit för min skull, för att få göra lite annat än att bara dona hemma hela dagarna.

Nä nu ska jag passa på å slappa lite framför tvn innan jag ska gå och lägga mig.
Och medans min skrutt sover som bäst! :)

Kraam å puss!

"Hur barn skall fostras vet alla utom föräldrarna"

0 kommentarer: