CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

27 februari 2008

Fortsättning.

En hel del tvätt avklarad känns skönt! Nedrans förkyld har jag lyckas bli idag också så jobbigt när det känns som man inte får tillräckligt med syre. Ska in på apoteket imorn och köpa på mej " botemedel" :P Tokigt om jag ska smitta ner K som kommer och hälsar på i helgen..! Ja ja, vad ska jag göra...

Nu till dagens nyhet. Hampus började krypa på riktigt idag! :D Han tröttnade väl på alla gliringar han fick angående den lite udda stilen han innan körde med :) Så idag började han skata men säkert "stappla" på alla fyra.. det går som sagt inte så fort ännu och ska han någonstans så blir det 'larv-stilen' fortfarande, men det är på G iallafal! Så kul att se alla framsteg! Han har blivit en hejjare på att stå upp nu också. Så fort han får tag i gåstolen, rumsbordet eller nåt annat i lämplig höjd så drar han sig upp mot stående. Men han har ingen vidare koll... ca 4-5 ggr har jag tröstat idag då han ramlat i golvet efter att ha dragit sig upp emot något... Känns hemskt att det ska behöva hända men hinner inte ha ögonen på honom varje sekund. Och såklart så gör han inget som han inte borde när jag håller koll på honom utan han passar på när jag tittar bort :) Känns det som iallafall!
Men nu sover han iallafall, min lilla prins. Jag ska nog snart göra honom sällskap, känner mig lite sliten idag. Och vi ska ju orka med kyrkis imorn 09:30 :)

Sov så gott!
Kram å puss!

Jag älskar dig min underbara lilla pojke!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Wii då syns vi där :-)// Liz

charlotte sa...

lycka att se bilderna!