CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21 februari 2008

Happy Day.

Igår fick vi hämta den! Hampes nya efterlängtade vagn! wii de är så kul :) Hehe, har sett fram emot denna vagn lika mycket som en "normal" människa skulle se fram emot en ny bil :P skadad morsa ;) Men nu har vi den iaf, och premiärturen är gjord. Ska nog in till stan idag bara för att få gå med den lite :P

Igår jorde vi inte så mycket. Va på mammaträff mellan 14-16 och sen åkte vi in till stan och hämtade vagnen. Gick sen direkt tillbaka till busshållplatsen och vänta de på bussen som skulle komma 17:45. Vi väntade, å väntade. ingen buss! Hade ingen mobil med mej heller så kunde inte ringa nån. Och busstabellen som eg skulle sitta i busskuren, fanns den där? nä, varför skulle den sitta där precis när jag ville veta när nästa buss gick...!! Gick upp på hemköp för att se om Maria (pappas tjej) jobbade. de gjorde hon såklart inte. Då tog vi en promenix till min farmor och hoppades innerligt att hon skulle vara hemma. Å de var hon! Så där kunde jag iallafall låna telefonen för att ringa mamma och höra när nästa buss skulle gå... 20:15 blev svaret. Jippi!!
Men mamma var snäll nog att komma å hämta oss ist! tack tack. Ska inte gå utanför dörren utan min lur igen. Men ja, de kunde ju varit värre. Men de va min dag iallafall!

Idag har den ännu inte hänt så mycket, ska snart in till stan och träffa A.

Jo förresten, Hampus har "pratat" med sin pappa i telefon för första gången idag!
De kändes bra :)

Later!

Kram å Puss!

0 kommentarer: