CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

26 februari 2008

Tvättstuga.

Måndag förmiddag.
Hampus tar just nu sin förmiddagslur. Borde egentligen passa på att sova jag oxå, har varit en strulig natt inatt för lillkillen.. Men näe, jag är faktiskt inte så trött... än...
framåt 16-17 tiden brukar det bli värre.. Men jaja de e bara att bita ihop.
Blåser inte lika mycket idag iallafall som de gjort dom senste dagarna, så kan ju passa på att ta en promenad när tröttheten börjar smyga sig på! Är dock inte så soligt idag... å inte varmt heller :(

Igår var Hamp å jag på kyrkis, som vanligt. Eller näe inte som vanligt... Brukar inte vara där så ofta på måndagarna eft det oftast är "för mycket" folk då. Det är så varmt och trångt.
Känns lite vanskligt att ha Hampus på golvet då när dom större barnen springer omkring överallt. Å sitta i knä hela tiden vill ju inte han göra nu. Nu är det upptäcka världen på högsta nivå som gäller! Men igår var det helt lagom med folk. vi va väl ca 6-7 st mammor och nästan dubbelt så många barn. det är helt okej, då behövre man inte klättra över varandra iallafall :)

Senare på kvällen kom mamma och hälsade på lite. Vi tog först en prommis ner på byn.
sen gick vi hem till mig och tog en fika, trevligt.
Ännu lite senare kom Maffe oxå. Han hjälpte mig att skruva upp nya hatthyllan å lite sånt. jättesnällt... jag litar inte på mig själv med en borr i handen..! ;)
Och idag vet jag ännu inte vad som händer... Pappa skulle ha kommit men fick förhinder.
Ska nog ta tag å rensa dom där skåpen som aldrig blir klara. kanske även boka tvättstugan? :S
De e ju ändå inge fint väder. Ja, de får nog bli så.
Drar mig varje vecka inför "tvättdagen" Det är ett jädrans slitande då...
Tvättstugan ligger i källaren i huset bredvid. Och kan ju inte lämna Hampus ensam i lägenheten, så han får jag bära med mig plus att jag måste ta med en filt eller nåt som han kan sitta på där nere.. sen ska även tvättkorg och alla medel som behövs med på samma runda... *puh*
Sen är de bara att springa upp å ner å upp å ner med hampe på armen, hänga tvätt, vika tvätt, ladda ny maskin och bära med sig torr tvätt hem... Ja fy tusan :)
Men jag klagar inte alls, Jag mår jättebra, så tyck inte synd om mig!
Vill bara dela med mej hur ett liv som ensamstående mamma kan se ut :)

Men det är underbart också! Jag har nästan ont i kinderna. Nyss innan Hampe somnade så hade han e riktig "show" här...
Alltså jag skrattar åt den pojken så jag kommer snart leva ett par hundra år till tror jag. Han är en riktig clown! Det är så roligt nu när han vet att man kan spexa lite för att få folk å skratta..
Han far omkring här på golvet, i sin mycket udda krypstil (bara att se det får en att skratta gott) och donar med allt han kan hitta, allt allt, utom leksakerna! Och jag håller fortfarande på att jag inte ska plocka undan saker, utan jag säger "ajaj" och hoppas att han ska börja lyssna på de snart... :S För tillfället så vänder han sig om, tittar på mig, ser skyldig ut... å sen skrattar han, de lilla skitungen!! Svårt å bita ihop å försöka vara allvarlig då! åh :)
Ja ja, de e väl en prövning det med som allt annat!

När man pratar om trollen, nu har han vaknat igen så nu lämnar jag er här...

Ha en bra dag allihopa!

Kram å Puss!

0 kommentarer: