CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 maj 2009

[ Resfeber ]

Uh vad jag sover dåligt om nätterna nu. Dels beror det på bristen på sköna sovställningar för tillfället men sen är det nog lite resfeber som börjar bubbla upp till ytan också! :)
Är alltid lite nervös när jag ska åka trots mina, hm ja, förmodligen flera tusen mils resor på de svenska järnvägarna och med busslinjer av olika slag. Man borde ju vara van vid detta laget.
Nu känns det lite jobbigare än vanligt dock. Men tror säkert att det går bra! Varför skulle de inte göra det?!
Det jobbiga är att jag måste åka buss till Skövde först… Det är INTE det allra smidigaste själv med packning och barn. Gjorde det sist jag åkte till Hudik också och det var ingen lätt match då heller :(
Dessutom är det antingen en dryg timmes väntan på tåget i Skövde eller så är det knappt 10 min väntetid… Om det ändå kunde finnas något mellanting. Vill inte stressa ihjäl mig och riskera något men vill helst inte heller tråka ut Hampus i en timme innan vi kliver på tåget så han är som en vilding när vi kliver på… Skit.
Gillar inte dessa orosmoment!!
Ja ja, det får gå.

Vet inte vad dagen har att bjuda på ännu. Lite tvätt och annat sånt kuul skulle jag tro. Ska även sitta och hoppas på att VAGNEN kommer… Men med min tur så lär den väl dyka upp på torsdag eftermiddag eller nåt sånt ;)

Later!

2 kommentarer:

Malin sa...

Jag kan köra dig till skövde om du vill?? Kan låna mammas kombi och hämta dig och Hampe!

Kram

mamma sa...

Tänk att det finns så underbara vänner!!

Massa Kramisar