CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 maj 2009

[ Bla bla… ]

Lugn dag idag . Slöade fram till halv 3 sen åkte vi och hälsade på en jobbarkompis till Kriss. Kompisens fru blev tatuerad och Hampe stojade runt med deras barn Liam och Hampus. Vilket härj :)
Och just nu i skrivande stund sitter vi hemma igen, jobbarkompisen, som f.ö. heter Patrik, följde med och nu är det hans tur att få en gadd på benet. Blir fint de!

Jag är helt slut i kroppen, var ska detta sluta.?! Har ju knappt gjort nånting idag! Illa illa.

4 dagar kvar till Hudik! Å va ja längtar (fortfarande;)

Har inget som helst vettigt att berätta idag så slutar här ist!

DSC00773

Hampes nya *bling bling* kepa!
Den skulle på så fort han klev ur sängen i morse ;)

DSC00770 
Grabbarna spanar bilar, som vanligt!

DSC00423
Pojkarna snackar lite hemlisar…

Bild000 (2)

HaHa!
Å en så rolig bild som Mamma mmsade mig igår.
Maffe som tagit sen nån gång…
Vet inte hur gammal Hampus kan vara där men gissar på
ca 6-7 månader…
Mamma upp i dagen va?! ;)

2 kommentarer:

Romeo Patrick sa...

MEN! Vem ska ta hand om Kriss nu?! Jag tänker inte mata honom om du tror det! (Han kommer väl slå mig för denna kommentar, men det är värt det haha).

Hoppas du njuter för fullt där, glöm inte bort att det är förbjudet att föda där. Nog för att din mamma säkert skulle vilja det. Men då tycker jag att du ska ta mamma med dig hit , hon får bo i min gäststuga, be henne ta med handskar dock för lite fighting angående barnnamnet. Jag har kommit på fler namn förresten!.
Vad sägs om "Romio" ? Det är ju inte likt "Romeo", i alla fall inte stavningsmässigt.
Bara en idé liksom! =)

Jag kommer att döpa min dotter till Desirée, för att hedra mamma. Sen kanske, Vanessa, Valentina, Princess? (kan man döpa sin dotter till det? Tänk om hon blir ful och usafet och får massa finnar i ögonen och mustash, tänk då att säga: Hej! Jag heter Prinscess!).. ursh.
Nåväl!

Ni får komma förresten och hälsa på innan du åker iväg!

mamma sa...

Romeo: Du kan ju slå Kriss en signal emellanåt för att kolla hur han låter. Låter han alltför medtagen så åk dit med något ätbart är du snäll =).

Eftersom jag fått vara med om mitt första barnbarns födelse så unnar jag Kriss att få vara med om denna otroliga upplevelse. Men jag ska fundera på det här med gäststugan, det lät ju trots allt mycket lockande. Kan vi inte göra upp namnfajten på något annat vis? Jag är för feg för att slåss och otroligt rädd för smärta ;).

Sara: Vi har också nedräkning tills ni kommer, VI LÄNGTAR!!!!

Massa Kramisar