CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

05 maj 2009

[ Glad ]

Nu har jag nog landat lite i verkligheten igen.
Har gråtit lite och glatt mig desto mer. Men nu känns det så skönt att det är över. Det blev ett väldigt mörker som kom över oss igår när Barnmorskkan lyssnade, såg fundersam ut och tittade på mig och sa att hon inte tyckte det lät som det skulle…
Mitt hjärta stannade nog till lite.

Det syntes tydligt på ultraljudet att bebisens hjärta slog dubbelslag och därefter stannade till lite. Men läkaren (överläkare Leyon ^^) var inte alls oroad och sa att eftersom hjärtat slår två slag så tätt så behöver nästa slag inte komma lika regelbundet.
Så jag ska nog ta och lita på honom ;)

Mamma påminde mig idag att den 7 dec –07 var det Hampus som gjorde ett EKG och ett hjärtultraljud. Då endast 4 månader gammal,
pga olika skäl…
Minns att det också var fruktansvärt jobbigt och att både jag och mamma (som var med) var helt i vakuum de dagarna.
Huga. Låt mig få slippa mer sånt här nu mina kära barn!!

PICT1316

PICT1317

Vi är så glada att du verkar må så bra Liten!
<3

2 kommentarer:

Emma sa...

Vad skönt att höra att allt verkar vara okej <3 verkligen.. Jobbigt det måste vara annars! :( Uscha...

ser att du har nå svart band du knyter om toppen? Hör det till eller var har du hittat det? tycker det är så många gravida som har det på typ alla toppar.. jag vill med ha :) Så snyggt ovanpå sötismagen! :)

Romeo Patrick sa...

@ Emma: Det är för att bebisen inte ska åka upp *skratt* skämt och sido, har ingen aning =)

Roligt att allt gick bra! Jag skickade malins nummer igår till Kriss, så han kan ge dig hennes och mitt nummer ifall du skulle behöva ngt eller något mot förmodan händer (som ett plötsligt sug på murgrejs eller vad du nu sa man kunde bli sugen på) så finns vi ett telefonsamtal bort.