CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

04 maj 2009

[ Oro ]

Ja då var vi hemkomna från MVC igen.
Mindre kul denna gången. Barnmorskan hade svårt att få in hjärtljuden till en början, vilket kan ha att göra med hur bebisen ligger, men när hon hittade dem lät det inte riktigt som det ska.
Så i morgon kl 13 ska vi in till KSS i Skövde på antenatal och kolla upp det noggrannare. Förmodligen med CTG och Ultraljud. Känns jobbigt just nu men ska försöka att inte oroa mig i onädan. Det behöver ju inte betyda att något är fel.
Och eftersom jag är så pass långt gången så går det mesta att lösa. Men man är ju rädd ändå.
Jag hade även högt blodtryck och för högt blodsockervärde.
Så hoppas inte det är nån gravid diabetes på G.
Det ska kollas igen den 12/5.
Usch, ingen rolig dag idag!

Magen mätte 28 cm. Men hade en annan bm än min vanliga och alla mäter olika så vet inte hur bra det stämmer…Vikten ligger på knappt +8kg och blodvärdet har stigit till 110 i alla fall vilket är bättre än förra gången. Men det inget av det spelar så stor roll idag, har för mycket annat att tänka på.

=/

4 kommentarer:

Romeo Patrick sa...

Oroa dig inte för mycket bara nu Sarah för som du vet så kan det bara vara "false alarm" och då oroar du dig i onödan. Vill du att vi kör er dit? Tänkte om brant jobbade/sov?

Sarah sa...

Romeo: Nä ska försöka att inte oroa mig i onödan. det är ju skönt att få det kollat iallafall!

Brandt är ledig i morgon så han kör oss, det kunde visst ta tid där uppe på KSS. Men tack iallafall! Känns skönt att ha lite folk runt i kring som kan hjälpa om det kniper! :)

Emma sa...

Men vad jobbigt! :( Men som du säger, oroa dig inte för mkt. det behöver ju inte betyda nå dåligt... Hoppas det löser sig iaf! jag hade med lite för högt blodtryck sist, hon frågade om jag rökte!? :O

mamma sa...

Nej, måla inte fan på väggen. Det hjälper ju inte och dessutom blir det fult ;).
Det värmer mitt hjärta, när jag är så långt borta, att du har vänner som finns nära och bryr sej: Tack Romeo, Malin och Brandt. Maffe, jag och Bea håller tummar och klor.

Massa Kramar