CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 maj 2009

[ Lite tråkigt ]

Idag är jag lite uttråkad. Har sovit dåligt i natt och känner mig bara rastlös. Inget uteväder är det heller! Tänkte ta bussen till stan för en stund sedan men Hampus somnade så lägligt i soffan så vi hann inte med den. Men hellre att han får sova när han behöver, för han är inte rolig när han får sina "trött-utbrott"... Kan kanske hinna med bussen vid halv 3 istället. Skulle vilja kika på lite bebiskläder! De senaste rundrona på stan har bestått av handling till Hampe så har inte ens kikat på små bebiskläder även fast jag haft chansen!

Undrar om det blir Ikea till helgen? Vi har pratat lite löst om det men inte bestämt något. Finns en del bebisgrejer jag skulle vilja ha därifrån också! Och sen är det ju aldrig tråkigt att springa på Ikea ;) Nu har jag iofs inte gjort det höggravid med foglossning förr, meen det är bara att bita ihop annars!

Har plockat bland Hampes små kläder i helgen.*puh*
ca 35 par byxor, 50 bodysar och kanske 20-30 tröjor i strl 50-68... Mycket av det är kanske använt en gång eller så. Hittade även en hel del "neutralt" som jag ska spara till Lillan! Kul! Hampes babysitter är också hittad och ser som ny ut! Den användes flitigt till honom och kommer säkert vara guld värd till nästa ocskå! Såå kul att plocka fram allt efter Hampus, man glömmer så fort... Det är ju trots allt bara 22 månader sedan Hampus föddes! Helt otroligt egentligen. Det är ju ingenting! :)

Later!

0 kommentarer: