CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 december 2008

[ Måndag ]

Vad rörigt det blir med dagarna i dessa tider. Var helt övertygad i morse att det var lördag, men ack så jag bedrog mig! Inte för att det gör något iofs, vi är ju lediga allihopa i vilket fall som helst!
På onsdag i gryningen drar vi iväg till Danmark för lite nyårsfirande. Det ska bli trevligt. Oroar mig dock lite för bilresan då Hampus inte är speciellt road av att åka längre sträckor i bil. Men det löser sig säkert. Får ladda upp med mutor och film, de funkar förhoppningsvis!


Vet inte om jag inbillar mig eller om jag verkligen känner någonting i magen nu. Mest på kvällarna. Intalar mig själv att det är tarmar eller dyl. Men det känns annorlunda på nåt sätt. Men det känns ändå rätt tidigt. är ju bara i v 12 ännu så några veckor till lär jag ju få vänta innan de riktiga "buffarna" känns. Livmodern känner jag dock väldigt väl nu när jag ligger på rygg, en bit under naveln känner jag kanten. Det verkar också "tidigt" för efter vad jag läst så ska den precis kommit upp ur bäckenet nu, men det är ju säkert olika från person till person och graviditet till graviditet. Var ju trots allt inte så längesen min livmoder var uttänjd till max.
För er som undrar varför jag verkar helt grön på det här området så är det precis vad jag är. Trots att jag har en liten son på 1,5 år så vet jag inte mycket om vad som ska kännas och inte kännas, för jag visste inte om honom förän han var på väg ut.

Later!

0 kommentarer: