CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

24 januari 2010

|| Sju månader

Hittade en bild på Hampus som är tagen på hans 7 månaders dag! Om knappt 3 veckor är Novalii 7 månader och även fast hon är framåt och nyfiken så känns de som att hon ligger liiite i lä om man jämför dom två! ;) Hampus, kröp, drog sig upp och gick ut med möbler vid sju mån…! :)

DSCN2375

Hjärtat!


Det föregående inlägget var dessutom mitt 1000 på den här bloggen! Skål på det! ;)

2 kommentarer:

Emma sa...

Roligt att se bilder på Hampus runt Novalii´s ålder!! :D Varje gång du lägger upp en bild på Navalii då hon blir en ny månad så borde du lägga upp en bild på Hampus med i samma ålder :) lite kul... Duktig han var, ska bli kul å se var Viggo befinner sig i utvecklingen runt 7mån :)

Elin J sa...

De brukar ju vara så att det första barnet är tidigare än de andra osv. Jag själv märker en stor skillnad på mina två, Saga satt innan hon var 5 månader och Mille blir de nu den 29:e och han sitter INTE! Beror ju på att med första barnet så hade man bara en och mkt mer tid att hålla på och träna osv... Men med två så minskar ju den tiden, på både gott och ont är det ju bra att dom tar lite längre tid på sig innan dom går, så att dom kan gå bättre! =) Om du förstår vad jag menar. Sjukt söta barn iaf =) Kram