CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

07 januari 2010

Dagens (och gårdagens) träning

Hann inte med att skriva ner gårdagens träning igår, men det var samma som idag.
50 min promenad på förmiddagen, blev nog lite kortare igår… Kanske 30min, men alltid nåt. Sen har vi både igår och idag varit på gymmet! Underbart. Värmde upp 10 min på löpband, körde lite magövningar(igår ben) och sen 15 min intervall på cross trainern vilket innebär att man “springer” i lagom takt i 30 sek och sen allt vad man har i 30 sek och sen lagom takt igen och sen spurt i 30 sek, så ska man hålla på i 15 minuter och jag kan säga att det är så fruktansvärt jobbigt mot slutet.
Men skönt när det är gjort! :)

Fick frågan vart barnen är när vi tränar eftersom Kriss och jag åker till gymmet tillsammans, och svaret på det är att dom följer med oss dit! Inga problem alls, Novalii sitter på en träningsmatta bredvid (eller i nån av alla “stora tuffa grabbars” famn ;) och Hampe tror att han är bäst på det där så han visar och instruerar hur man ska göra ;)
(Han har varit med på gymmet sen han var lill-liten)
Så länge barnen inte stör de andra som tränar så är det ingen fara, Hampus vet vad som gäller, man får hålla sig ur vägen och inte springa omkring. Men vi har aldrig upplevt att folk där tycker att det är jobbigt, de flesta pratar och busar med barnen, och resten bryr sig endast om sin träning.
Ja, va mycket babbel det blev om detta… Så är det iallafall! :)

1 kommentarer:

Mikaela, 18 år och gravid. sa...

Hihi, vilken söt header :)