CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

12 januari 2010

|| Nytt år, nytt liv. För alla just nu?

Till att börja med så fattar jag inte varför de två sista inläggen jag skrivit är publicerade idag den 12e. Jag skrev dem iallafall igår. Ja, ja strunt samma just nu. Vet inte hur jag kan ändra det ändå.

Novalii sover middag, Hampan är på vippen att somna här i soffan bredvid mig och jag sitter bara och latar mig. Det får man när barnen är trötta eller sover ;) Lika bra att passa på!

Väntar på att Älskling ska vakna. Han brukar kliva upp runt 14.
Det är jätte fint väder ute och vi tänkte ta oss en promenad med Hampus i pulka idag.

Sen i eftermiddag blir det i vanlig ordning gymmet.
Börjar få rutin nu, det känns bra.
Tror att nästa alla just nu börjat sitt “nya liv”.
Läser på var och varannan blogg att NU ska det minsann bli ändring… osv. Hoppas dock att jag är en av de (få?) som kommer att lyckas hålla det ‘löftet’. För så här låter det ju på dom flesta så här i början på ett nytt år, “2010 SKA det bli annorlunda”, några veckor senare är det samma vardag igen ;)
Ska göra allt för att inte hamna i den fällan själv.
Det funkar inte om man inte är tillräckligt motiverad eller saknar lite djävlar anamma! Då kan man lika gärna strunta i det.
Behöver man (som jag) dessutom komma i form går det inte att fuska, vilket upplägg man än väljer. Man måste ge sig in i det helhjärtat och se till att det inte känns som ett tvång. Det ska vara roligt och motiverande. Annars är man snart tillbaka på ruta ett rätt snart igen och risken finns att det blir ännu värre.

Lycka till med era “nya liv” ni som bestämt er! :)

0 kommentarer: