CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 oktober 2009

[ Trötta barn ]

Nu sover barnen sedan ett tag tillbaka.
Tänkte att jag skulle försöka hålla Hampus vaken lite längre ikväll så han inte vaknar så tidigt i morgon… Hade varit skönt om han var pigg när vi hämtar mamma som kommer med tåget kl 15! Whii!
Men näe, det gick inte alls… Han var så trött och grinig vid halv sju, så jag gjorde honom klar, bytte blöja, borstade tänder och ställde en flaska välling i hans rum. Novalii behövde en ny blöja så jag bad Hampus att gå å lägga sig under tiden. Jag bytte på Nova och växlade några ord med Kriss, tog max 5-6 minuter.
När jag kom in i Hampes rum ser jag detta:

PICT1809 Hann inte få av honom tröjan och vällingen var nästan orörd :)
Lille tröttfis! <3

Novalii fick sig sen ett bad, vi satt en stund i soffan och kikade på tv och hon verkade väldigt pigg. La ner henne i babysittern en snabbis för att plocka undan lite och när jag tittar till henne 5 min senare så…:

PICT1805 PICT1804 …sover hon med ! :)

Mina trötta älsklingar!

1 kommentarer:

Mamma sa...

Om ca 2 timmar sätter jag mej på X-tåget mot Gävle. Känner mej lite orolig för tågbytena, har ju inte åkt tåg med byten sen urminnes tider men det ska nog gå bra. Jag får väl göra som jag brukar uppmana dej att göra: Skrika! Men det ska nog gå bra, jag är väl inte den första som inte har riktig koll på läget.
I horoskopet i HT står det: "Gör något kul så du slipper rutinerna för ett tag". Passar ju perfekt för kommande dagar.
Vi syns snart Älskade barn.

Massa Kramar