CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

06 oktober 2009

[ Torka och dagisframgång ]

Har lite bloggtorka just nu känner jag.
Vet inte varför men känner att jag inte ha så mycket att skriva om egentligen inget intressant.. Det har även blivit dåligt med bilder nu på slutet… Men blogglusten kommer ju tillbaka, som alltid!

Måste iallafall berätta att dagis gick över förväntan idag!
Hampus blev lite ledsen när vi kom in i kapprummet, men jag förklarade att jag skulle följa med in idag också. Då blev allt bra.
Han lekte på medans jag satt så han inte kunde se mig. En gång kom han och kollade så att jag var kvar. När det var dags att gå ut så kläddes han på och jag sa att han skulle gå ut tillsammans med de andra. Det gjorde han och jag kunde lugnt sitta och fika i personalrummet tills det var dags att gå hem. Då blev det livat i luckan igen för då ville han absoluuut inte gå hem istället! Söte!
Han tycker ju att det är så roligt att vara där.
Tror bara att det är lämningen som skrämmer honom.

Imorgon ska jag inte följa honom in på avdelningen utan låta honom gå in dit själv. Sen sitter jag i personalrummet från första början och om det skulle bli helt tokigt så kan jag bara komma in till honom.
Men det ska nog gå bra. Men jag får nog ta med mig en bok eller nåt utifall jag får fördriva nån timme där i min ensamhet..;)
Men vad gör man inte för sin älskling!

Nu äre natta!
Hoppas på bättre blogglust imorn! ;)

0 kommentarer: