CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

19 oktober 2009

[ Dagen ]

Har varit på gymmet och hos Kriss pappa en sväng.
Sen har vi bara varit hemma och myst. Novalii har varit på jättebra humör idag och busat massor.. Och hon skiner verkligen upp när hon ser Hampus, hon älskar att sitta med i hans rum och titta på när han leker med sina leksaker. Tror Hampus gillar det också även fast han inte verkar vilja erkänna det ;)
Dock har Novalii kommit till ett stadium där hon insett att hon minsann kan STÅ upp i våra knän, i soffan, på golvet, ja överallt och några kvällar nu, är det de enda hon haft lust att göra. Så fort vi lagt ner henne eller satt henne i babysittern så blir hon tjurig.
Men det går ju inte att ha henne stående hela tiden. :)
Hon ska inte stå över huvud taget än!!
Men nu sover hon iallafall efter ett stort mål mat och jag hoppas hon sover lika bra denna natt som hon gjorde förra för jag är helt slut av nån okänd anledning..

Imorn ska jag fixa batterier till kameran och börja uppdatera med lite bättre bilder igen!

Natti!DSC02926 Vi blev “barnvakt” idag efter gymmet åt Daniels söta Izza.
MEN, påminn mig den dagen jag längtar efter en sån sötis igen
att INTE skaffa valp och ha småbarn samtidigt!
*puh*

2 kommentarer:

Emma sa...

JA, det går att disskutera hur länge som helst om det! :) Men jag diggar dig ändå som är 2barnsmamma och 24år!! :) Jag hade gärna haft 2 barn nu! Ååå, jag längtar så till man ska börja bebisverkstan igen hihi...

JA, tänk om du bodde här.. Vi får passa på att ha såna här mammaträffar då du är i hemtrakterna! ;) kram

Liz sa...

Ååå att ni inte bor här! Jag vill oxå gosa med Novis :-) Saknar er nått så förbaskat mycket! Glöm inte ta kort på kronorna nu då :-) Puss