CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

15 oktober 2008

[ Tankar, miljoner tankar ]

Jag har sömnproblem.
Vet inte om det beror på att jag får sova FÖR mycket (för då ska jag väl egentligen inte klaga) eller om det är nåt annat som spökar. Inre stress eller nåt Kanske. Känner stress inför allt just nu. Inget jobb är fixat ännu. Därför kan vi inte säga upp lägenheten här vilket resulterar i att jag måste försöka skjuta på Hampus dagis. Men hur det än är så räcker inte mina mammapengar längre än tills dess att Hampe skulle ha börjat dagis. Dvs januari. Känns tungt!
Som det är nu så går det ju att leva på en lön eftersom Kriss får rätt bra betalt på nattjobbet. Men hur blir det om nån av oss nu får jobb där uppe? Eftersom jag måste flytta Hampus inskolning nu så kan jag inte ändra mig sen igen. Utan då måste någon av oss vara hemma med honom. Och vi kommer likförbannat bara ha en inkomst. Och förmodligen en lägre inkomst än idag. Förhoppningsvis kommer det bara bli så i max 2 månader (det är så länge jag får skjuta på inskolning). Men det är ändå något som jag tänker på h e l a tiden. Alla möjliga och omöjliga tankar spökar i min hjärna för tillfället.
Ett tag såg det ut som att allt var på väg att lösa sig. Bostad och allt. Men nu finns helt plötsligt inget av detta. Om bara ett bra jobb kunde "dyka upp" för någon av oss så vi iallafall kan få se ett slut på detta och ett ljus i tunneln. Vi vill båda härifrån nu.

Nä, ska sluta deppa. För jag har haft en riktigt bra dag!
Hampus har varit på superhumör hela dagen.
Hampe, Jag, Kriss, Ozzy, Mattias och Chico(hund, för den som inte fatta't) var i lekparken i nästan 2 timmar idag. Har aldrig sett Hampan så entusiastisk i en lekpark förut. Vi är ofta i där, men då är det mest sandlådan som gäller. Han han aldrig gillat att gunga, men idag skrattade å tjoade han av förtjusning när jag gav honom fart, ju högre jag skickade honom desto mer skrattade han. Han klättrade upp i lektornet och åkte rutchkanan ner själv flera ggr vilket han aldrig gjort förr. Man såg verkligen hur lycklig han var idag.
Och det värmer mammahjärtat nåt makalöst!

Imorgon har vi bokat in både träning och solning. Ska bli kanonskönt att sola.
Har iofs solariet ett stenkast härifrån,
men känner aldrig att jag har tid att gå dit.
(Den som tror man ligger på latsidan när man är
hemmamamma åt en 15 månaders kille skulle
kanske komma och spendera en dag med oss ;) Full rulle!)
Men imorn så. Blir finfint de.
Nu ska jag iallafall försöka somna till nån
kass film jag har på datorn.
Kriss har gett mig rådet/tipset att titta på samma film varje kväll,
"för då kommer jag garanterat somna"
Jo! Eller så blir jag skadad på riktigt!
God Natt!

0 kommentarer: