CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20 oktober 2008

[ Kanon ]

Helgen är över. Det blev en rätt bra helg ändå även fast jag deppade loss på fredagsmorgonen..
På eftermiddan' gick vi faktiskt på restaurang. Det var inte igår, inte i förrgår heller för den delen! Underbart gott och Hampus skötte sig jättebra! Senare på kvällen hade vi lite besök. Drack några cider (cassis/lime från herrljunga, mmm!), tittade på film och spelade wii. De var en perfekt fredag i mitt tycke. Hampe strulade lite under natten så lördagen började segt. Kristian åkte iväg till Varnhem för att hämta en moppe, Haha! (han ska ha den till och från jobbet så länge vi inte har bil) Både jag och Hampus var dötrötta efter den jobbiga natten så när K kom tillbaka hade han köpt med sig massa mat som vi mumsade i oss. Lovely!
Lördagkvällen slutade även den med wii.
Beroendeframkallande det där!
Igår gjorde vi inte alls mycket. Jo förresten. Jag körde moppe för första gången i mitt liv! Jag ska nog skaffa mig en sån, de va ju kul!Har sett att det finns barnsitsar som man kan spänna fast där bak. Hade ju varit perfa för mig och Hampan och prutta runt på en sådan när man inte ska på längre turer villsäga. Haha ;)

Idag är det måndag då... Måndag.. En regning måndag dessutom. Trökigt.
Tror jag ska sätta mig och finslipa mitt personliga brev medans Hampus sover. Så jag kan börja skicka iväg det lite överallt. Nu är det dax att skaffa ett jobb. På riktigt!
Wish me luck!

2 kommentarer:

Mamma sa...

Bra att din helg blev bra. Saknade dej när jag krattade äpplen på söndagen, det var mycket roligare när vi gjorde det tillsammans. Jag kan riktigt se er framför mej när ni pruttar fram på en moppe, du och Hampan. Jag håller både tummar och tår att du får napp på något jobb.

Älskar er!!!

Sarah Hedblom sa...

Ja! jag saknar att bara kunna komma och hjälpa till också! =/
Men snart kanske det är möjligt igen! :)