CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21 oktober 2008

[ Guitar Hero ]

Var sjukt trött idag på förmiddagen. Men vi gick ut en stund och sen blev det mycket bättre på en gång! Har kännt mig riktigt pigg resten av dagen faktiskt. Hampus har inte heller varit så gnällig som jag trodde han skulle vara. En rätt bra dag med andra ord!
Men nu är han igång igen. Nattade honom vid 20. Och han har vaknat ett antal gånger redan.
Ger jag konom nappen kastar han iväg den. Han ska ha välling. Men jag har gett mig fasen på att inte ge honom någonting. Ev kan han få lite vatten om han vaknar senare inatt. Men ingen välling. Han behöver den inte. Det är bara jag som har vaggat in honom i en dum ovana. Han har ätit jättebra idag, som alla andra dagar, och ca 30 min innan sängdax får han en tallrik gröt. Därefter får han en halv flaska välling i sängen. Så hungrig, de är han inte! Det är som sagt bara en ovana. Som han måste bli av med nu! Men det känns ändå inte som att det bara är det de handlar om. För han har sovit många nätter innan utan välling tidigare. Och nu vaknar han så många gånger per natt. Annars kanske det bara är en eller två. Håller han på att få fler tänder tro? de kan ju ställa till med mycket... Ja man blir inte klok på sånthär. Ibland får man verkligen undra ihjäl sig utan att hitta någon anledning. Och sen helt plötsligt kan det vara bra igen.


K är på jobbet sen ett tag tillbaka och jag har roat mig med att spela Guitar Hero på Wii. De är grymt kul. Känns nästan som att man skulle kunna ställa sig och lira på samma sätt fast med en el-gura nu ju ;) Hoppas ingen ser mig genom fönstret. Då får dom nog sig ett gott skratt, jag lever mig verkligen in i spelet. Så det ska vara! ;)
Men nu är de slut spelat för ikväll. Lika bra jag går å lägger mig så jag får sova nånting iallafall!

0 kommentarer: