CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

13 oktober 2008

[ Bloggtorka ]

Usch, har haft rejäl 'bloggtorka' den senaste tiden.
Har inte alls varit motiverad att skriva eller berätta nåt.
Men nu så.

K har precis gått genom dörren för ännu en natts arbete. Lika tråkigt varje gång. Trodde jag skulle vänja mig, men icke. Tur de inte varar förevigt!
Bara 2 veckor kvar tills han ska till gävle på intervju.
Spännande!

Annars är det inte mycket nytt här.
Hampe är mycket lugnare nu. Han har nog kommit in i dom gamla rutinerna igen. Det är väldigt skönt! Han är lugnare och gladare och framstegen bara sprutar nu...
Han härmar och tar efter allt man gör så det gäller verkligen att tänka sig för! Han har inte varit så sugen på att prata heller. Eller jo pratar gör han, massor, men bara obegripligt. ;)
Men nu har han äntligen börjat härma ord också. Jättekul när man lyckas få honom att försöka säga nånting, de låter så gulligt.
Kasta skräp är de roligaste just nu. Problemet med att vi lärt honom att kasta just skräp är att han inte bara kastar Skräp. Utan allt. I kväll sprang han tex och slängde vällingflaskan i soptunnan när de var slut. Inte riiiiktigt som jag hade tänkt ;) Sötunge.
Sover som en stock gör han fortfarande. Har de senaste dagarna varit fast besluten att få honom att sluta med nattvällingen. Ger honom nu gröt ca 30 min innan sängdax och sedan en halv flaska välling i sängen som en ren mysstund. De har gått jättebra. två nätter tog det, nu sover han hela natten. kan vakna och gny lite, men somnar snabbt om. Vaknar vid sju när Kriss kommer hem. Men somnar om efter morgonvällingen till ca 11. Det är underbart.
Så Idag hade jag så mycket energi så jag till och med gjorde hemlagat äppelmos.
Perfekt till frukost och kvällsgröten tycker Hampe ;)
Idag är det 15 månader sedan denna bilden togs.
Helt otroligt vad tiden går.
-Du är fruktansvärt älskad min son!
2 kommentarer:

charlotte sa...

du & din fruktansvärt söta underbara son är saknade!

Momme sa...

Tänk att det går så fort att från att ha varit ett litet knytte bli en stor "glabb"

Kramisar