CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 oktober 2008

[ Brrr...]

Idag har de varit svinkallt i Skaraborg! 5 grdaer visade termometern. Huu. Å jag som inte har nån vinterjacka än... ingen riktig höstjacka heller för den delen :( Dax å införskaffa en sån tror jag. Hampe åker varmt iaf. Jackan jag köpte tidigare är kanon nu! Han ser ut som en liten ghetto-gangster i den ;)


Imorgon är K ledig. Nice! De händer inte ofta. Anledningen är att vi eg skulle ha åkt upp till Hudik imorn. Men som jag tjatat om innan så är det alldeles för dyrt. Så nu fick vi en heldag tillsammans istället. Kanon de. Sen på fredag är jag å Hampe ensamma hela dagen. Då ska vi hitta på nåt mys!
Skrutten blir bara goare å goare med tiden. Allså, missupfatta mig rätt. Han har ju redan från början varit världens goaste. Ofcourse! Men nu har han början fatta det här med att vara go också. Han slänger sig ofta i famnen på en och kramar hårt om halsen. Han pussas ofta. Ibland får man en på handen när han springer förbi. Ibland kan man få en på kinden om man sitter i soffan. Och senast idag fick jag massor på ryggen när vi lekte på golvet. Han riktigt "smackar" när han pussas. GoFis!

Nä jag har inget direkt intressant att berätta ikväll.
Har jag väl aldrig iofs. Ska bättra mig!

Men jag har iallafall ett propplager nu! ;)

0 kommentarer: