CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

10 augusti 2008

[Tattoo]

Usch va dålig jag har varit på att uppdatera den senaste tiden. Har haft massor att dona med både i lägenheten och utanför...
Här i Skara har vi det jättebra! Men jag saknar alla där hemma väldigt mycket redan faktiskt! :(
Längtar tills tillbakaflytten sker igen. Men nu ska jag först njuta av vistelsen här nere!


Igår började vår dag vid 10 när jag, Kriss och Ken åkte till Hjo och tattuerade oss. För mig blev det en text på underarmen..."Amor vincit omnia" dvs. "kärleken övervinner allt" K gjorde början till en japansk demon eller nåt liknande, på bröstet som han senare ska bygga ihop med draken han har på armen. Jag är riktigt nöjd iallafall! Och det var inte sista gången jag gör en gadd i Hjo!

Efter det åkte jag och Kriss till Skövde för att hälsa på svärmor och hennes bror med familj fån Danmark. Jag var jättenervös över att träffa dem. Danska är inte direkt min starka sida, fattar inte ett ljud, trodde jag Men de var inte så svårt som jag trott. Vi förstod varandra riktigt bra =)Och supertrevliga var dom med. Så en Danmarkstripp får vi allt ta och planera in framöver!

Hos K's mamma åt vi gott och drack lite vin. Sen åkte vi hem och gick och satte oss hos en kompis och kikade på film. Hampe var jätteduktig hela dagen med takne på att han inte sov nånting. Men strax efter att vi anlänt till Mattias så somnade han i vagnen och sov som en sock. Både där och sen när vi kom hem.


Hampus går nu mer än han kryper. Ska det gå väldigt fort då kryper han, men annars så är han jätteduktig och traskar på som bara den. Så go stil har han. Storkillen. Helt ofattbart va fort det går.

frukosttajm!1 kommentarer:

Liz sa...

Satans så snyggt!!