CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 augusti 2008

[Storstädning]

Japp.. de har jag ägnat min dag åt. Det absolut bästa jag vet...Not! Meen de måste göras. Och idag har jag verkligen gjort det! Har varit i alla skrymslen och vrår som kan tänkas finnas så nu är det superrent iallafall. Damsugaren får ju kika fram var och varannan dag iofs. Med både hund och barn behövs de ofta kan jag säga... Men den där storstädningen drar jag mig för varje gång. Men nu så, nu är det gjort och det känns bra.

Vi fick även hem våra köksmöbler idag. Inga nya möbler, men vi har lackat dem gamla svart och det blev jättefint! Så nu är lägenheten äntligen helt klar. Sista tavlan sattes på plats idag och nu kan jag äntligen pusta ut.

Hampe somnade redan kl 18 idag. Var tvungen att väcka honom strax efter när K's Pappa kom förbi på besök. Altså, var inte tvungen att väcka hampe pga av honom, men han kan inte lägga sig så tidigt som kl 18 för då lär de bli en riktigt tidig morgon i morgon. Till kl halv åtta lyckades jag hålla honom vaken sen var det kört...så ja, de få gå för idag då. Tidigast kl åtta är annar att föredra. då får vi sova till ca 9-10 iallafall!

Näe, nu ska inta ryggläge i soffan och kika på nåt gamalt avsnitt av satc eller linande..!

trevlig kväll!

Kram å puss

1 kommentarer:

Liz sa...

Du måste ju fixa lite bilder på lgh så vi får se hur ni bor nu! :-)