CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

22 augusti 2008

[ Min duktiga pojke ]

Min lilla go-pojk.

2 kvällar i rad har han själv tagit med mig till sin säng för att visa mig att han vill bli nedlagd. När jag klätt av honom och lagt ner honom i sägen tar han ut nappen, sträcker upp händerna och säger "vä vä" som förmodligen betyder "välling" för när han har fått flaskan åker den rakt in i munnen och en stund senare sover han nöjt! Det värmer lilla mamma-hjärtat att se att han verkligen förstår och kan saker nu. Han är så duktig min lille prins :)

Så trots att han redan nu klättrar ur sängen själv, så gillar han den skarpt. Det känns jättebra. Tycker så synd om barn som "åker i säng" som straff för något. Jag har aldrig hotat med sängen eller låtit honom ligga där å skrika en längre stund, för jag vill att den egna sängen ska vara en trygg och mysig plats som han vill vara på. Vilket jag verkar ha lyckats med eftersom han självmant vill lägga sig där nu när han är trött! :)

Hampes spjälsäng går att bygga om på lite olika sätt. Så nu har jag sänkt den ena sidan så han iallafall kommer ur den till vår säng... och därifrån tar han sig ner på golvet utan problem.
Har stenhårt kört med "rumpan först" när han ska ner från soffa, säng, trappa och dyl. Och det har oxå gett resultat. för han backar ner varje gång!

Idag är jag en stolt Mami!
Puss på er!Här kan man se hur jag sänkt ena långsidan på spjälsängen så Hampe lättare kan ta sig ur själv. Funderar på att ta bort sidan helt, eftersom vi har så litet sovrum så hamnar han rakt i våran säng hur vi än gör iallafall :)
Men det får vara sådär nu så länge!

0 kommentarer: