CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 augusti 2008

[ Myshelg ]

Söndag igen då! Fan va helgerna ska gå fort när man är vuxen :P Inte för att de gör mig nåt iofs, jag har ju lördag hela veckan ända fram till Januari ^^ Men bra mycket trevligare är de ju när hela familjen är ledig samtidigt! Helgen var lugn och mysig. K var ledig Fredagen, så jag överraskade med att köpa lite kräftor och god ost som vi skulle njuta av på kvällen. De va uppskattat =) Innan kräft-myseriet gick vi och hälsade på Ken och Sofia en liten stund. Trevligt var det. Hampe diggar "farbror" Ken, de e den enda som är intressant när vi är där :) Men när dom drog på sig dansskorna för en runda på stadt promenixade vi hemmåt mot kräftorna. En film ("Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay" - HaHa) och några glas vin senare somnade vi till nåt dåligt på tvn... Underbara är dessa kvällar då man är tillsammans och bara Är! :) Lördagen blev inte så värst livad den heller. Blev först en sväng till Skövde. Sen besökte hela "Familjen pump" gymmet tillsammans med Jasse, åkte sen och handlade massa go-mat på Coop, och gjorde en lööövly kycklingsallad när vi kom hem. Upsskattad av både barn och hundar.
Blev senare på kvällen bjudna på förfest hos Ken. Så vi svidade om och gick dit. Hampe fick följa. Han sov när vi gick dit men vaknade lägligt tills vi var framme, såklart. Var sociala där ett tag och Hampus charmade alla som han brukar ;)
I vanlig ordning drog vi oss hemöver när de andra entrade krogen.
Gick hem och kollade på lite Paranrmal State avsnitt och läskiga klipp på youtube ^^ så jag var helt uppe i varv när vi skulle gå å sova... såg skuggor och spöken överallt tyckte jag! Fy fasen är så mörkrädd, å ändå måste jag skrämma upp mig själv! Och så idag då... Sööömndagen. Regning, blåsig, och allmännt kass = innedag. De funkar de med, ibland!

Nästa helg är det vår tur att snöra på dansskorna och göra skara-natten osäker iallafall.
Då ska vi ha inflyttningsfest och Hampe ska sova hos Bonusfarmor-Solveig för fösta gången.. Lite nervöst känns det. Även fast jag vet att han inte är några problem att vara barnvakt åt. Och dessutom jobbar Solveig som barnskötare/barnläkare(!) så varför skulle de inte gå bra?!
Han får de kanon där. Hon har donat i flera veckor känns de som. Köpt massa grejer som han kan tänkas behöva. Inkl. resesäng, matstol och bilstol! annars självklart kunnat låna av oss. Gash. :) Men hon diggar Hampus iallafall. De märks ju! :)

Nu ska jag ta å krypa ner bredvid min solstråle.
Ha en bra kväll allihopa!

1 kommentarer:

Liz sa...

haha bästa barnvakten på papper iaf :-P