CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 september 2009

[ Var det meningen att jag skulle läsa? ]

Oj va ställd jag blev nyss…
Googlade på “oskarshamn” för att hitta lite info om en grej (jag bodde i oskarshamn för några år sedan) ..Bläddrar igenom några sidor och får upp en liten artikel/notis (eller vad man ska kalla det?) ur  tidningen “Östran”
Den handlar om min föredetta pojkvän som hastigt avled i sömnen i april 05, det var hjärtat som stannade. Han skulle fylla 20 det året.

- I Oskarshamns kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Christoffer Strömqvist,

Medan kamrater bar in kistan i kyrkan spelades Give me the power  och sedan sjöng Maria Banérson till Anita Thunbergs pianoackompanjemang Tears in heaven. Efter psalm 256 höll komminister Håkan Helleberg griftetalet och förrättade överlåtelsen, varefter följde musiken Brusa högre lilla å. Efter psalm 289 bringade familjen, släktingar, vännerna och många kamrater under stilla musik farväl av Christoffer och hälsningar i den vackra och rikliga blomstergärden märktes från bland andra alla vänner och kollegor på Campuz Mobile samt Oscarsgymnasiet. Till minne hade många även överlämnat gåvor till IK Oskarshamns Ungdomssektion och bland gåvogivarna återfanns personalen på Kristinebergsskolan samt Skrivstugan Annelie Engqvist AB och TEQ Systemteknik Torbjörn Engqvist AB med personal. Som avslutning i kyrkan spelades Libertine av Kate Ryan och sedan lämnade man kyrkan under klockringning.

Jag minns inte mycket av den här begravningen, minns inte mycket av den tiden över huvud taget egentligen även om jag vill.
Det var en svår tid.
Men jag tog mig upp till ytan igen och lyckades gå vidare med mitt liv.
Vet ju att han har det bra där uppe och håller nog ett vakande öga på mig och min lilla familj!

Men kan ju inte låta bli att analysera allt heller;
var det meningen att jag skulle läsa detta? Och isf varför?
Men är övertygad om att “meningen” med detta, om det nu finns nån (var kanske bara slumpen?), är en god mening.
Han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Hoppas du har det bra där uppe Coffe!

 

1 kommentarer:

Viwi sa...

Oj!
Här har du en till som blev helt ställd!
Känns inte som det är mig det berör! Är väl mitt sätt att gå vidare - förnekelse, skygglappar på hela tiden tills det brister ibland mellan varven. Pratar nästan aldrig om honom, vilket är som Allex så klokt säger - det är detsamma som att inte minnas honom, som om han inte funnits!! Usch. Men ett ljus brinner vid hans foto så gott som varje dag och din dassiga blomma står bredvid och som en gång om året tar tag i sig själv och blommar. Det händer i april naturligtvis :-)
Ha det bra med din familj, dom är så söta era små, Kram Viwi