CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

01 september 2009

[ Nervös ]

Puh, nu börjar jag bli nervig!
På torsdag åker ju jag, Hampus och Novalii till Hudiksvall i tio dagar! Vi ska åka tåg och jag ska klara det på egen hand är det tänkt. Jag har varit så kaxig hela tiden och sagt “deeet är inga problem”.
Hm, dax att ta tillbaka det nu kanske?! ;)
Nädå det ska nog gå bra. Har åkt till Hudik många gånger med Hampus och de har ju funkat så det går nog fint denna gången också. Novalii gör ju inte så mycket väsen av sig. Kommer även ha bilstolen med eftersom den kan klickas fast på vagnen… Så jag behöver inte sitta och hålla henne hela vägen. Har dessutom sjalen om det skulle krisa. Och resväskan, den skickar jag med en lastbil (finns nån fördel att ha en sambo som jobbar på Schenker iaf;)) så den behöver jag inte oroa mig för… Det enda som jag är nervös inför är att ta mig in på tåget och få plats med vagnen. Folk i allmänhet är ju inte direkt hjälpsamma har man ju erfarit några ggr.
Men jag har åkt med både en stor emmaljunga, en ännu större Herqules, en mycket smidig paraplyvagn och även helt utan vagn och det har löst sig alla gånger så varför inte nu egentligen?
Äsh, klart jag fixar det här!

Åh vad jag längtar tills vi är framme! :)


Vår otroligt smidiga (och snygga!) syskonvagn Phil & Ted’s Vibe.

 [DSC01640[7].jpg]
[DSC01635[6].jpg]
DSC01066 DSC01067

 
Är så nöjda med den och den gör det till och med möjligt för mig att åka tåg till Norr… Det hade jag ALDRIG givit mig in på med en
sån bred variant av syskonvagn!
Nu när vi åker tänker jag ha Novalii i bilstolen i vagnen och Hampus får sitta i “baksätet” om han inte orkar gå. Perfekt!

1 kommentarer:

mamma sa...

Nä nu får du räta till slipsen, kamma till dej och tänka positivt. Tänk på alla gånger du fixat det med tåget. Du stod ju en gång på fel ställe i Norge med en enorm väska och det gick då också. Hampe kan du ju muta med "Maffe, cykel, bulle och hjälm". Vi längtar jättemycket efter er.

Massa Kramar